Niekedy sa mi zdá že nestíham . Nestíham za životom . Den za dnom , rok za rokom .. Dokola a stále. Škola, prax, brigáda, skúškové, dokola to isté, dokola treba niečo riešiť. Tento dospelácky život je čudný .
Ked som mala 17 všetko bolo iné. Mala som svoju prvú lásku, vysnívanú VS a vedelo som, že všetko TO mám pred sebou, všetko ma to čaká. Teraz to mám a zrazu mám pochybnosti . Či je to také super ako som si myslela. Každý ma už berie inak . Si dospelá, tak sa tak správaj, tak aj rozmýšľaj a tak aj konaj . Rob veci správne.
Celý moj doterajší život je jedna velká linajka, jedna velká čiara.
Skončila som strednú a chcela som ísť bud do zahraničia alebo aspon na intrák , dalej od domova. Ale nie. Budeš tu , na výšku pojdeš teraz a nie o rok . Chcela som zažiť v živote niečo iné , nejaké dobrodružstvo. Fajn .Tak so teda išla na VS teraz .
Milujem deti, ale nesnívam o svadbe. Nie, najprv budú deti a až potom svadba , aby to bolo na poriadku . Tak bolo doma povedané.
A vzťah ? Je nás v triede 40 z toho 20 báb a ja jedinanikoho nemám . Kde je chyba? Ani sama neviem ... Vela krát sa pýtam , PREČO je to takto ? Prečo čakám na niečo čo možno ani nikdy nepríde.
Prečo sa neustále vraciam do minulosti . Prečo si myslím , že všetko bolo lepšie inokedy len nie teraz ....Prečo , prečo. Nie je mi dobre. Neustále čakám,že moj život sa zmení , ale ja vlastne ani neviem , čo chcem zmeniť lebo sa v sebe vobec ale vobec nevyznám !!!!!
Reštart mojej duše
Uz som si myslela, ze dalsie vymysly...
tpch bolo to myslené ako krúžok. Zle som sa vyjadrila.
To na ktorej VS su studenti organizovani v triedach?
boze a ja citam nadpis ze RETARD MOJEJ DUSE :D
nechavas sa manipulovat rodicmi.nuz a ked se nechas aj nadalej tak potom sa nestazuj..vzdoruj trocha.
asi je tvoja rodina dost rigorozna a dusis sa
ak si silnejsia osobnost, pokus sa robit veci tak ako ich chces mat ty a nie ako to chce tvoje okolie, je to tazke ale da sa to, obnasa to ale mensie konflikty a vyzaduje vela usilia a odvahy, ale da sa to! mozno by si mohla vyskusat vymenny pobyt v zahranici pocas studia na jeden rok ;-))
nema vyznam utapat sa v minulosti.. ved vystuduj, to sa da zvladnut, raz sa to skonci a potom si rob co chces. s dospelostou prichadza aj zodpovednost, co nie je az take super. a sama si riadis svoj zivot, ked tuzis po dobrodruztve, tak cestuj. okrem toho, po vystudovani sa zivot zmeni, tak treba verit, ze k lepsiemu :)
ty potrebujes zmenu ako sol, hned ako skoncis skolu, chod do zahranicia, alebo ineho mesta