uz je to cez rok, co sme sa rozisli s byvalym, ale ostali sme dobri kamarati, kvoli vzdialenosti sme sa tento rok stretli len 4 krat, ale boli sme vzdy v kontakte ci cez mobil, net atd. A rozhodli sme sa, ze pojdeme do kina, spytal sa ma, ci moze ist aj jeho kamaratova frajerka, a kedze, ta baba je po nehode, ktora bola sice pred pol rokom, ale stale este je na pn a tak, a vzdy sme chodili von aj s jeho kamosmi, a navyse aj my uz sme len kamosi tak som suhlasila. Tu babu som pred tym raz videla, a zdala sa mi v pohode. Jej frajer ist nemohol, kedze bol odcestovany. A tak ma to cele nastvalo. Najprv si v mestkej sadol vedla nej, pritom to malo byt nase stretnutie, a potom, no otras. Ked sme si povedali 4 vety bez tej baby, uz sa spytala, ze ci sme zase par a ona o tom nevie. Ked sme si isli sadnut uz do kina, dobreze neutekala, aby sedela vedla neho, a ja som si musela sadnut vedla nej, teda v podstate ako keby som v tom kine bola sama. Este ked sme si sadli, sme si s byvalym povedali par viet a ona hned, ze ci si nema presadnut, ci nam nahodou nezavadzia. Tak som uz len cele kino sedela a cakala kedy pojdem domov. Este aj po ceste som bola ja piate koleso na voze. Je mi z toho vazne zle. Pred tym ta baba bola aspon normalna, ale po tej nehode, proste chce byt pre kazdeho jedina, pritom ma frajera, a ja sa stretnem po dlhej dobe s exom a aj on a aj ona sa dobreze netvaria ze ja som tam zbytocne. Nie nemusite mi pisat, ze ho lubim, nelubim ho, brala som ho ako dobreho kamosa, a v tom kine som myslela, ze budeme sediet vedla seba a nie ja vedla tej baby. Proste citim sa teraz ako posledna chudera. Chodil so mnou, a este aj mestkej uprednostni ju. Pri tom pred tyzdnom sme boli spolu von, aj u jeho sestry sme boli, potom sme isli von s jeho kamosom a bol mily, a potom ide s nami von jeho kamoska, a uz ma nepozna. Som sklamana, a jasne ze tym by som s nim uz nikdy viac von nesla, kedze ja som mu dobra len ked tam ina nie je...Sila
Zla nalada
MILA nekamaratka (ako pises aj ty)
ono sama si povedala ze ty sa nebudes o nic pokusat ze skor on je na teba nadrzany tak ptoom co ti vadi?ze sedel v mhd s nou?ziarlis!ze sedela ona vedla neho v kine a nie ty?ziarlis!
a vies co?je prirodzene ze ziarlis.boli ste v minulosti spolu.a prave pre tvoje dobro by si sa s nim nemala kontaktovat.lebo ak ano tak ptoom sa zbytocne stazujes.
podla mna je to len urazena jesitnost
proste zaujem o teba a nadrzanost na teba ochabla a stve ta to....
Mila bibisa, on ma pozna a vie, ze nikdy by som sa o nic nepokusala, to skor on mi vravel ked sme pred tym stretkom volali, ze aspon budeme kludnejsi, a budeme sa slusne v kine spravat. On je na mna vzdy nadrzany, nie ja na neho..A len tak to nazval, ze budeme kludnejsi, len o neho islo
ABY si moja draha nebola prekvapkana ze ju on o to poziadal lebo nechcel aby si si ty robila zbytocne nadeje a o nieco sa pokusila na tom vasom uplne "kamaratskom" stretnuti ;)
a s cim mas akoze skutocne problem? nechodite spolu, si len kamoska, nevenoval ti taku pozornost, ako si chcela a ocakavala, hold bud sa s tym zmieris alebo sa s nim uz proste viac nestretavaj...
nikto mi nenapise svoj nazor :-(