Ahojte,mám 16.Dnes ráno keď som sa bola ráno po zobudení vymočiť zbadala som v moči krv(iba trošku).Pri močení ma nič nebolelo,ale po močení ma bolelo v podbrušku a aj tam dole.Krv ide spolu s močom z močovej rúry.Často močiť nechodím. Poraďte prosím čo to môže byť?
Krv v moči
Ahoj ja mám 15 a pred rokom som mala tento istý problém. Ja som však chodila často na WC a krvy som mala toľko že som myslela že vykrvácam :D najprv som myslela že mám krámy.. ale keď má ráno ako som išla do školy nútilo stále ísť na WC tak som a pozrela na na vložke nič nebolo a zase len moč a v ňom kopu krvy... tak som sa zľakla a povedala to ocinovi lebo ten bol práve doma... hneď som išla ku doktorke a tá mi predpísala antibiotiká na 3 dni...to sú také dosť silné...hneď ako som prišla domov som si dala prvý a krv hneď zmizla... v ten deň som dala aj vzorku moču... v ktorom nič zlé nenašli.. doteraz neviem čo to mohlo byť...však niekedy ešte mám prolémy keď sa zle oblečiem...ale nie až takéto..naozaj to neprajem nikomu..poraď sa najskôr s maminou a určite navštív lekára..nič zato nedáš !:)
bolesti v podbrušku mám dúfam že to nijako neovplyvní môj prichádajúci čoskoro menzes,bolí ma aj hlavne v krížoch no lieky mi ešte nedala zatial mi zobrala 3 ampulky krvi a dnes ti si idem po lieky,aj mne sa to už stalo že mi uniká moč...po spreche z ničoho nič je to nepríjemné,ale horúci kúpeľ mi dobre urobil.ďakujem za rady,vyskúšam prajem krásny a príjemný deň :-)
urcite si dostala lieky a piť urologický čaj.mam 17 mala som to predoslu zimu a už to v zivote zazit nechcem! bud malo pijes alebo si sedela na studenom :o( ked to uz raz dostanes druhy krat si nato nachylnejsia...ja som cikala uplne cistu krv a ver mi ze celu noc som nespala lebo som sa bala ze sa pocikam!po kvapkach som chodila cikat krv kazdu minutu :o(( dost bolestivo na to spominam lebo tie bolesti sa nedaju porovnat s nicím :o( daj si elektronicky ohrievac pod kríže..dost to pomaha pri bolestiach v podbrusku :o) pekný vecer
ja mam chronicky zapal mocovych ciest, preto to poznam, lebo od narodenia mam problem s oblickami
už som bola u doktorky je to toto ---> detskechoroby.rodinka.sk
zapal mocovych ciest... odporucam cim skor navsivit lekara a pit urologicky caj