mam problem,nemozem pribrat.mam 50kg raz som to vytiahla na 57 bola som stastna,ale teraz nemozem.snazim sa vstavat skor a jest ale moj zaludok je stiahnuty.nemala som problem zjest pizzzu a ktomu estie nieco male ale teraz zjem asi pulku a uz nevladzem.a problem je ze pracujem v ang a robim len nocne o 7 zacinam a koncim o 3 o 5 rano.,pracu nemozem zmenit lebo inu nemam.dost vela stresujem a nad vsetkym rozmyslam.prosim pomozte mi ako mam spravne jest alebo co mam robit ako mam nabrat kila.niekedy sa ztoho idem zblaznit.prosim poradte mi jem aj vnoci kedze mam len nocne ale cez den ak vstanem o jedenastej nieco zjem ale potom zase nemam chut.ja neviem
spravna vyziva/zivotosprava
vacsinou po praci rano si dam kakao alebo niekedy aj krupicu.polievku jedavam tiez.lenze vstanem o jednej dam si parok alebo croasente a potom niekedy o 4 polievku alebo snazim sa varit a potom pravidelne s priatelom o pol 6 pred pracou.vpraci jem ale tiez fungujem aj na polotovaroch.joooj len aspon 5 kila keby som mohla asi sa musim budit okolo 10 najest a zase spat alebo castejsie jest.uz som rozmyslala aj zacat tak troska posilovat a jest nejake prasky,b12 a injekcie a kvasnice som skusila.hahaha raz mi mamka poslala nejake nove co davaju chut do jedla a len jedna na den,vedlajsi ucinok ospalost,samozrejme sa to prejavovalo.neviem skusim viac papat .a este jeden problem je to asi nocnou hrozne mi vypadavaju vlasy a kazdy druhy den ich musim myt lebo vyzeraju hrozne asi je to hearneetom to nosime na hlave ale uz som pozerala nejaky pripravky tak dufam ze mi pomozu.neviem inak dakujem za radu budem papat vela vela.niekedy som tolko toho zjedla a teraz sa nemozem donutit
ahoj, ja som robil nocne v anglicku tiez. a vsimol som si, ze som mal viac casu. Nemal mi kto varit a samemu pre seba sa mi nechcelo vypekat, tak som fungoval na polotovaroch. smashed potatos s roznymi reznami ci ovsene kase na veceru i po praci rano. do prace som si nosil cely skrajany chlieb (asi 750gr.) samozrejme oblozeny syrmi a sunkami :)
Celkom sa mi pomaly darilo priberat. Skusala si rano nieco teple? Sackovu polievku alebo kakao?