Ahojte . Myslím že názov témy hovorí za všetko.Pokúsim sa opísať môj momentálny výzor.. Mám 173cm,66 kg,hrozne blbú pleť,úplne krátke polámané nechty s ryhami,nosím strojček, okuliare,mám tmavo hendé nefarbené vlasy asi 15 cm nad zadok,sú dosť suché, končeki otras... Neskutočne sa za seba hambím , mám depky a zaháňam ich jedlom :( som zúfalá.. vlastne ani neivem čo chcem počuť od odstatných, asi som založila túto tému len aby som sa mohla niekde vyrozprávať.. Každopádne ďakujem :)
Zmením sa so škraty na krásku.. snáď
na vela chlapcov...neposobi dobre ked ma dievca okuliare...ale zase je to aj naopak...
nemusis hned pouzivat sosovky ked nechces, ale podla mna dobre okuliare vedia byt velmi zaujimave a aj pre muzov. pripadaju im sexy
teraz citam, ved vela ludi ti napisalo toto co aj ja.
na kane riesenie je, tak ako pise jankaaaa, prikrasli sa, nechty si daj urobit, okuliare vymen za zśosovky, pripadne zmen strih vlasov, farbu o strojcek sa neboj, ten pojde dole, pekne sa oblec, daj si hore sebavedomie, tak ked sa pozries do zrkadla aby si sa pacila sama sebe a zacni cvicit a neprezieraj sa pre hluposti.
ked mas problem s akne, chod na vysetrenie k dobrej koznej lekarke. uzivaj ten zinok a vitaminy, a tea tree olej kupis v lekarni napr.
vela ludi odporuca aj cisty panensky kokosovy olej (predavaju ho napr. v dm drogerii) ze je super na plet, stahuje pory, hydratuje a je skvely aj na vlasy, dodava lesk atd.
aj tu na fore sa uz vela o tom pisalo
a kde prosím kúpim ten tea tree? ja beriem viaderm
Hemi, zacni uzivat zinok, na akne si daj tea tree, o 2 tyzdne mas krasnu plet, daj sa ostrihat, kup si od schwarzkopfu Gliss kur hair repair taky ruzovy, o tyzden mas pekne vlasy, zajdi si na gelove nechty a vacsina Tvojich problemov je vyriesena... Vahu nemas az taku zlu, ak mas tuk spravne rozlozeny, ale zacni sportovat, budes sa citit lepsie a nieco pospalujes a strojcek? Tiez som ho nosila do 18tky aj na dolnych zuboch a vies, aki chlapi sa o mna vtedy bili? Bohati, krasni, uspesni-takze strojcek nie je vobec prekazkou!!!:O)))
a este odporucam nepouzivat mhd, ani auto, ale chodit peso :)
ak mate zvysenu chut na sladke, treba uzivat chrom
ďakujem Maoam :) zajtra začinam