ked sa pozeram na zenske prsia alebo prirodzenie, strasne ma to vzrusuje. ale ma vzrusuju aj muzi. neviem ani sama co si mam o tom myslet. Som lezba?
som lezba?
to, ze ta vzrusuje pohlad na zenu, teda zastupkynu tvojho pohlavia, je normalna reakcia.. (kedze ta vzrusuju i muzi) stotoznujes sa s nou, samozrejme, napr.ked vidis foto zeny, predstavujes si viac samu seba a ta predstava je pre teba vzrusujuca..
nemusiš byt lezba.može to byt len take obdobie.ak sa možem opytat,kolko maš rokov?moj nazor je ten,že to prejde,inak by ti muži nič nehovorili.
ahoj olinka 197, aj ja som prisla na to, ale až časom, že som bi...mam manžela, no čoraz viac ma priťahuje ženské telo... a chcela by som si to s nejakou kočkou aj vyskúšať, mne sa nezdá na tom nič zvláštne... len je jeden problém, že je velmi ťažko nájsť takú kočku, s ktorou by som to vyskúšala:) a ešte, myslím si, že žena so ženou si po sexuálnej stránke viac rozumejú, lebo žena velmi dobre vie, ako to má robiť, nehovorím o mužoch aj tí sú dobrí... no proste každý je nejaký
a ja by som to raz chcela vyskúšať...
Ahoj, ja to tiez poznam :), tiez ma vzrusuju baby...Musis sa sama seba opytat ci by si chela sex s babou, a ak ako si cista bisexualka :)...Ako aj ja
nie neni si lezba.mna zas vzrusuje babsky striptiz (ale iba ked je oblecena za nejaku sestricku) takze si pripadam jak nejaky fetisista este k tomu ...kazdy ma inu uchylku
spitaj sa sama seba ci by si cela mat sex s babou ..a potom to je jasne :P bisex
zenske telo je krajsie-estetickejsie ako muzske.ak ta vzrusuju aj muzi tak lesba urcite nie si..co si? prides na to sama - casom.
blbost.vobec nie si lesba.poznam kopu bab co ich to tiez vzrusuje a nie su lesby.no aco?ked sa ti to paci...
noo asi si bisexualka:))