môže sa na antidepresiva piť? lebo mam nejake lieky od psychiatra /schizofreniu simplex/ a liečim sa rok na to. nejak mi ani lieky nepomahaju...tažko sa mi orientuje, mam take skreslene videnie.celu liečbu som nepil a chcel by som teraz na jarmoku aspon jedno pivo.ale berem tie lieky
alkohol a antidepresiva
Hej, aby to bolo dôverihodnejšie, ja som si dal pivo na moderný liek (ktorý mi veľmi pomáha) Invegu (antipsychotikum) a dostal som sa akoby znovu do stavov, v ktorých som bol pred jej užívaním. Ešte k tomu lieku, neverili by ste, ale tak ma zastabilizoval, že nemám žiadne príznaky schizofrénie, čo mi potvrdila aj doktorka. Bomba!!! Ten liek ma ani neuspáva, nič.
Taká kombinácia je možno príjemná, ale alkohol zhoršuje také stavy, bacha na to!!!
ja beriem tiez lexaurin. vies co... ja nato normalne pijem alkohol. aj ked by sa to nemalo. ale raz za cas? nevidim natom nic zle. mozno sa clovek rychlejsie opije, ked berie lieky, ale uz ani to sa mi nezda. kludne si daj aj viac nez jedno pivo... ale pokial si taky typ, co nevie kedy prestat pit, tak radsej nepi. ale myslim si, ze to nie je tvoj problem, vsak?:)
a mrzi ma ake mas stavy...
ale beriem aj lexaurin to už neni antidepresivum... ale ak mam pravdu povedať mi nepomaha nič . bol som aj vo velkom zaluži na liečeni aj na elektrošokoch ..ale stale mam pocit ako niečo medzi snom a realitou tak tažko sa mi vnima a tak. ale chcem sa aj skusiť zabaviť tak preto jedno pivo. neviem či aj niečo viac
preboha. jedno pivo. to si kludne daj...