Ahojte, chcela by som poprosit niekoho, kto sa v tom vyzna, aby mi pomohol ! uz cvicim aktivne asi 2-3 roky - to cvicenie pozostavalo len z domacich zostav na fitlopte, vonku bicykel, rotana, theraband.. vzdycky som si udrziavala hmotnost na tych 54-56 kg.. 56 som mala max po Vianociach, Velkej Noci. potom to vzdy islo samo dole na 55. Teraz pred pol rokom som si kupila bezecky pas... behala som asi 5-6 x tyzdenne hodinu... vaha ostavala, bolo to fajn, lebo z kg som nechcela ist dole, len formovat postavu, hlavne boky...ale bola som dost hladna.. tak pred dvoma mesiacmi som zaradila aj olovrant- co som predtym nemala, a vaha ide hore a hore ! teraz uz mam 58,8 !! kupila som si orbitrek, aby som cvicila aj daco ine, fajn, bavi ma to. ale citim ze nohavice su mi tesne, a hlavne boky !!! :( som z toho strasne sklamana, teraz neviem ci to je len strata casu a namiesto tej hodiny cvicenia by som sa mohla radsej ucit do skoly, alebo mam dalej pokracovat ? ci mam menej jest ?
moj jedalnicek vyzera takto:
r: ovsaky,jogurt,ovocie / celoz. chlieb, sunka, syr, zelenina
d: ked boli sladke ranajky, tak chlieb a naopak
O: co si navarim, hocico...len nie vyprazane, sladke, knedle a take..
o: acidko, knackebrot, cottage, sunka, vyziva.. len daco mensie
potom cvicenie
v: vacsinou ryba na prirodno plus zelenina, prsia na prirodno, zelenina, vajecne bielka plus zelenina, tuniak,tvaroh plus zelenina
CO ROBIM ZLE ? PRECO PRIBERAM ? pise sa, ze ked aj idu hore kg, tak z cm by malo ubudat ! tak preco takmer nezapnem nohavice ? :( posilovat som nezvykla, max raz tyzdenne, aj to len vlastnou vahou :(
Dakujem za rady