s priateľom som už asi 10 mesiacov...a sex je tiež super...ale začínam mať pocit že sa z toho stáva stereotyp...stále tie isté polohy...keĎ začíname už aj viem čo bude nasledovať...poraďte mi ako by som to mohla "okoreniť" ďakujem :)
stereotyp
to poleno mi prepac nebolo to myslena ako urazka :)
asi si zlenivela ked lezis ako brezove poleno .......zaklad sexu je tuzba a tuzime po tom co nas vzrusuje podnecuje nasu fantaziu ......a nevadi ked "to" bude aj trosku unikat
ostatne tu uz bolo pisane ....dole
ja by som to okorenil novim partnerom
ja vidím celkom pekné okorenenie, keď pôjdete na nejaké nezvyčajné miesto, chodte napríklad do lesa, alebo ak máte odvahu tak to robte v nejakom nákupnom centre na záchodoch :-D viem je to trocha nechutné a nie som zástanca sexu na záchodoch ale nové miesta prinesú nové možnosti ako aj nové zážitky. A pokiaľ ste už zohratý, nevidím dôvod prečo nevyskúšať aj trocha gymnastické polohy :-) aspoň sa zasmejete. A ešte je podľa mna faj keď si pôjdete niekedy sadnúť na večerný film k telke, dáte si šampanské a jahody a ked prídete do izby tak mu spadne sánka lebo mu pripravíš prekvapenie totálnej romantickej atmosféry ktorú nebude čakať. Najlepšie sa pracuje s drobnosťami, ktoré paradoxne urobia v spoločnom sexe naozaj veľa aby to nebol stereotyp
zlaté od teba...díky ale nič schponné som tam nenašla...sú to len reklamy :/
Skus pre inspiraciu pozriet stranku ako je napr.www.polohy.net