Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Autoskola Presov - Tinka, Sasarak, Vav

Martin1234

Ahojte, ja mám skúsenosti s autoškolou VaV. Robil som si tam vodičák cez tieto prázdniny. Môžem ich absolútne odporučiť. Slečna čo vybavuje ľudí v kancelárii je úplne super - poradí , vybaví všetko čo treba. Nič nie je problém. Jazdy a teóriu som mal s pánom Merkovským, Juskom a Štefanovom, všetci traja boli normálni a trpezliví. Žiadny stres, úplná pohoda. Skúšku som urobil na 1 krát :-) . Ja môžem VaV naozaj odporúčať a každý koho poznám čo si robil vodičák vo VaV by povedal to isté.

Sima25677PO

Ahojte, tak ja si to viem porovnať, nakoľko som si robila vodicák v Mavexe Junior a bála som sa jazdiť, o trenažéri ani nehovorím... na poslednej jazde na mna inštruktor tak navrieskal, že som sa bála ísť na druhy den na skušky!!!!!!!! Potom som sa odhodlala po dlhej dobe ísť na kondičné... tentokrát do VaV-ky... už len keď som videla vybavenosť priestorov... bolo to o niečom inom... prístup v autoškole VaV bol skvelý.. prv som sa uistila v jazde na trenažéri, /na teóriu som mohla chodiť kedy som chcela úplne zadarmo - nebolo to povinné/ potom v kľude sme si s inštruktorom zopakovali základné veci ohľadom jazdy na cvičisku a v kľude na cestách... po štyroch jazdách som si začala veriť natoľko, že som si začala jazdu užívať - žiaden stres. S inštruktorom sme si sadli hneď na začiatku, a môžem povedať, že sme doteraz priatelia :D Kopec srandy a užitočných rád... ktoré mi pomohli... Teraz jazdím úplne sama a Autoškolu VaV môžem len a len odporúčať!

bubo123456

Ahojte. Ak vam zalezi na tom, aby ste sa na skuskach neocitli s pocitom "hop alebo trop" a navyse chcete z autoskoly vyjst okrem vodicaka aj s dobrym pocitom, radim vam, aby ste sa oblukom vyhli autoskole Mavex Junior. Tato autoskola sa sice pysi popisom "autoskola s najdlhsou tradiciou v Presove", na mladych im ale pramalo zalezi. Budu apelovat na to, ze ste si dobre vybrali, pretoze maju v cene 14 jazd po 1,5 hodiny, ale pravda je taka, ze volte radsej kratsie alebo menej jazd s instruktorom, ktory sa vam bude naozaj VENOVAT. V tejto autoskole sa instruktori namiesto toho, aby sledovali vasu jazdu, priebezne vas upozornovali na veci, ktore ste nezvladli dobre alebo ste si nevsimli, hrajkaju s telefonom alebo si na cvicisku idu zafajcit a posmiat sa na ludoch, ktori najnovsie neurobili vodicak. Nebudu sa vam venovat a ked nieco nebudete vediet lebo vam to nikdy nepovedali a nikdy neukazali, budu robit blbca z vas. Im je uplne jedno, ci na konci viete jazdit, stale sa to da zvalit na to, ze to vy ste taki blbi. Su unudeni nasmrt a je im to uplne jedno. Ak budete mat stastie, narazite na niekoho, kto po vas bude vrieskat. Vodicak som urobil na prvykrat, ale bol som nachystany, ze to mozno nedam. Takze radim, neurobte chybu a vyberte si dobre a podla referencii, aby ste nedostali taku facku cez pysk ako ja ked zacnete jazdit. Radsej mensiu autoskolu, kde sa instruktori naozaj snazia.

cappy_

zisti si ceny a podla toho...meno Mavex junior ci sasarak, to je nic....jazdit ta naucia vsetci...ja som minule niekde viedla ze ta VAV to ma dobre..lebo v cene ma uz vsetko...aj kolky, knihu, kurz 1. pomoci ze nic navaic neplatis...ber to co ta vyjde najlacnejsie

capricorn

u sasaraka robyla vp asi moja frajerka a bola spokojna.myslim ze jazdy mala zo sasarakom,to mas jedno aka autoskola vsade ta naucia iba zaklady:)dolezita je prax potom a hlavne mat viac v hlave ako v pravej nohe:)