vie mi niekto poradit cim to bude ak necitim partnera pri sexe ked do mna vojde, citim ho len pri dvoch polohach ale pri ostatnych nie.
Co robime zle? mame obaja 23 a skusenosti so sexom som nemala vobec a ani partner nie je velmi skuseny, moze to byt chybajucou praxou? dakujem
necitim ho ked sa milujeme
Posva je omnoho menej citliva nez penis. Vsetko zavisi od nervovych zakonceni. My zeny ich tam mame menej nez by sme mohli, inak by sme neprezili porod kvoli bolesti. A su take v ramci zien, ktore tych zakonceni maju este menej nez priemer. Mozno je to aj tvoj pripad. Nech ta priatel drazdi na klitorise, aby si aj ty z toho nieco mala...
Jednoznačne treba zmeniť polohu. Ja to tak mávam, ked som veľmi vzrušená, a to môj manzel má pritom fakt veľkého vtáka.
Skúste polohu zozadu, alebo takú, kde nie si príliš otvorená, určite nie misionára.
diiievca Včera 19:52 - moze ist o nevhodnu kombinaciu intimnych proporcii: napr. vacsia vagina a mensi penis.
podľa mňa: môže to byť aj chýbajúcou praxou. Časom, keď naberiete trocha skúsenosti sa naučíš pracovať so svalstvom vnútri v pošve. Od toho vznikli venušine guličky aby riešili takýto problém. Tie ťa veľmi jednoducho naučia pracovať s týmto svalstvom. Ale podľa mňa netreba zbytočne investovať. Stačí ak budeš cvičiť cviky kde sa zapája toto svalstvo ( lahneš si na chrbát a zdvíhaš panvu alebo sťahuješ a uvoľňuješ svaly v akejkoľvek polohe, či už v sede alebo v lahu). Keď začneš mať svoje pošvové svalstvo pod kontrolou, určite sa dostaví úspech :-) veľa šťastia