spadla som do toho

Príspevok v téme: spadla som do toho
aiutara

Dnes som si priznala, som závislá. Bez drog už nefungujem. Bez drog vlastne nemám dôvod žiť. Odbornú pomoc vyslovene odmietam. Prečo? Neviem. Strašne nerada sa zdôverujem, rozprávam o sebe, o svojich problémoch. Nemám v tom problém len sa cítim strašne prázdno potom. Akoby mi vzali pol duše. To isté teraz. Nenávidím to. Mám takú deštrukčnú chuť ale že by som zapredala dušu. Chcem sa mať zle. Tak sa predsa mám mať. Ako sa to stalo... .
Obyčajné dievča, obyčajná rodina, škola vychodená, dokonca spravený Bc. Nenávidela som to. To prázdno. Ľudia ma nikdy nebavili. Členila som sa a členila, členila, členila... komunikovala, komunikovala. Bez priateľov ale medzi ľuďmi. A mňa to tak nebavilo. Keby viete ako. Mne boli všetci ukradnutí, proste ma ich názory, reči, život nezaujímal ale všade písali, hovorili že treba spoločnosť. Neznášala som to. Treba sa však prispôsobovať. Nebavila ma škola. Ale treba ju mať, proste sa treba prispôsobovať. Nebol žiadny odbor ktorý by ma zaujímal, nič technické, humanitné, nič. Vraj treba krúžky navštevovať, hľadať tam ľudí a zábavu. Prerátala som si to, chodila som do 23 krúžkov, 23 činností vykonávala. Od športu, cez tvorivosť, jazyk, turistiku, cestovanie, cvičenie až po kresťanské semináre (ja ateista). Mňa to proste nebavilo. Ale, treba sa prispôsobovať. Doma ma nič nebavilo. Len som sedela a počúvala aký deň mali ostatní. Našla som si prácu, to stereotypné vstávanie a predstava, že to tak ostane ma ubíjalo. Stále to isté, kolegovia, ich reči, problémy zákazníkov, papiere, atd atd. Desila som sa každého rána, vedela som aké pesničky budú zase hrať, vedela som ako sa majú synovia a dcéry kolegýň, aké papuče im kúpili, vedela som čo kto povedal v telke atd atd. Keď som od bezmocnosti skočila radšej do stredu cesty nech ma niečo zrazí a každý žiaľ stihol zastaviť, dala som výpoveď. Skúsila som charitu. Skúpila NotaBene, hotovosť dala tým rôznym organizáciám na pomoc deťom v meste, oblečenie na charitu a chodila venčiť psov, baviť starých (to bolo dosť trápne lebo sama som sa nevedela baviť a to ako umierali pomaly ma iba deptalo). Raz som sa dostala k chorým deťom. Týždeň som ležala v depresiách. A zistila že ma nebaví ani pomáhať iným. Proste mi to je jedno a ubíja ma to. Dni bežali strašne dlho, každá hodina sa mi zdala premárnená. Všetko tak dlho trvalo. Neviem na základe čoho ale zistila som že neviem kričať. Neviem zvýšiť hlas, neviem ,,niaka byť,,. Neviem tancovať (teda som jak pohybujúci sa panák), neviem vydať niaky cit. Tak strašne som chcela začať kričať ale nešlo to. Fádnosť, fádnosť. Neviem kričať. Neviem sa uvoľniť. Škrupuľe. Morálka. Všetko aby bolo fajn. Nuda. Prvý trip bolo to najkrajšie čo som kedy zažila. Druhý bol už pocit bezpečia. Tretí bol stav keď už som mala pocit že aj ja viem cítiť a niaka byť. tie stavy sú také ako keď vidíte niekoho šťastného, ako keď niekto kričí od šťastia alebo bolesti, ako keď niekto nadšene tancuje, prežíva orgazmus, ako keď niaky je. Nejde to bez toho. A keď s tým prestanem, zase bude fajn.

teta dora

aiutara, predtym, ako si siahla po drogach, si mala svoju depresiu liecit normalne liekmi. Teraz by si musela strasne, ale naozaj strasne chciet liecit sa a vyliecit sa, aby sa ti to podarilo. Keby si ako prve bola pouzila antidepresiva, mohla si sa dostat zo svojho pocitu marnosti bez zavislosti...

aiutara

vdaka za odpovede.nechapem im ani jednu sice, co uz. kokain.nerada to vobec nazyvam.kazdemu to je jedno hlavne ze peniaze nacajlujem.dneska som jednej babke dolzila 6 eura na nakup.ze banboh oplat.cakam ho.za chvilu uz pojdem do mesta,nenajde ma heh.
BJ.hudbu mam alebo mala som rada. tak ako ini zosit na stole. proste mi je ukradnuta. co uz.genius genius. nemam v com.priemer,vsetko fajn, tak ako ma byt. ked je clovek sam stale tak prestane vobec na lasku mysliet.ale keby ma dojst tak dojde ved som furt tu.
boze vsetko bolo stale take malicherne.marna snaha o nieco co je este marnejsie.

BJ

Co hudba? Ked pocuvas hudbu. Mam pocit, ze si to vzdala, lebo si proste nic nenasla, co ta naplna. Ale hladala si aj mimo nasu spolocnost? Nasa spolocnost je bezducha, plytka, plna pretvarky, postavena na klamstve a parazitovani na planete, prirode a inych zivych bytostiach. Mozno mas dar, ze si ina, a tieto veci ti nic nehovoria. To je v poriadku. Mozno si genius, ani o tom nevies, len nasa spolocnost ti nema co ponuknut.
Nieje koren niekde inde? V laske? Ze nic necitis k ludom, ze nemas spriaznenu dusu, a zacala si to citit tak, ze asi ani mat nebudes?

Laurina22

Ale tu preberame trapenie.A pre mna je toto argument,pre vas nie,ok,beriem.

Ale co dama caka?Ja odporucam,ked si nevazi sama seba a svoj zivot,nech sa prefetuje k smrti.

Ved toto je aky postoj.

Mna tu tiez nebavi zit,ked vidim nasich politikov tak by som sa najradsej zakopala,tiez mi je do placu ked vidim trapenie mojich priatelov ale ako CO teraz?

C2H5OH

Onkologia NIE JE argumentacia ina ako "Fico sa ma lepsie, preco nemozem aj ja sa mat tak dobre?"

Ked niekoho nebavi pozerat Mama Ozer Ma, ked niekoho nebavi studovat, cvicit, cestovat, jest, prakticky nic, pretoze to nema ziadny vyznam (aj tak to pominie) a tym padom nechce byt tamagoci, tak co ma robit?