sex s ex

Príspevok v téme: sex s ex
simča332

ahoj. Mali ste sex s byvalym? Rozisli sme sa pred styrmi rokmi. On uz je zenaty (vraj nestastne) ja zadana.Nedavno sme zacali spolu zase komunikovat a uvazujeme nad stretnutim, u ktoreho je moznost ze skonci sexom. Bojim sa, ze to vo mne zase vsetko ozije a pokazi mi to vztah. Mate za sebou nieco podobne?

otras

Simca332, nemam rada take zeny ako ty, co za za trochu sexu vyseru na svojho partnera. Este si neprisla na to, co znamena slovo EX ???? Teba vobec netrapi, ze podvedies svojho partnera? Tym akoze vyriesis tu vasu krizu??? Ja by som bola najradsej aby ta ten tvoj chudak frajer s prepacenim nakopal do riti, ked zisti co si mu bola schopna urobit. A ten tvoj EX je riadny hlupak, ked chce podviest svoju manzelku. Na co sa ti ludia vobec beru, ked to pre nich nic neznamena. Ani ty, ani on nemate ziadne svedomie. Hlavne, ze vam bude dobre.

Radímm

simča vyspi sa s nim! verím že si potom uvedomíš kto si...a prosím ťa! napíš ako to dopadlo a či po tom zistení zistíš : a) mám morálku, nevyspala som sa sním
b)jéé už aj ja som podivedla frajera

A vzťah radím ukončiť hneď. Ak ťa napadajú myšlienky na sex s ex popri tvojom vzťahu tak to za veľa nestojí, nevážiš si SAMU SEBA, SVOJE HODNOTY, svojho priateľa,... a len tak raniť chlapa - no čo ti poviem v budúcnosti bude potom aj on po takejto bolestnej skúsenosti podvádzať. A ďalšia kurva bude na svete.

Agnes999

Ak si s nim chces uzit sex tak si uzi, ale nenamotavaj sa, aby z teba nevznikla typicka milenka co 10 rokov caka kym sa jej nestastne zenaty milenec s tou harpiou rozide (a nakoniec to aj tak vzda). Ak tam hrozi riziko prilisneho citoveho vztahu a to u teba hrozi, tak od toho radsej utekaj, vobec sa s nim nestretavaj, ani nepis, pust ho z mysle! Neviem ake velke problemy mas vo vztahu teraz, ale ak je to nieco riesitelne tak pracuj na tomto vztahu, vsade sa raz za cas objavi kriza.

ufinka

tak urob ako chces, ale ver tomu, ze o par mesiacov budes z toho v peknych sr.ckach ... lebo ty budes chciet casom viac, on ta chce len na sex .... co ti taky vztah da?? nic .. tak nekaz si vztah terajsi a pouzivaj zdravy rozum a nie pud..

slnečnicaa

Tvoj aktualny vztah sa nevyriesi sam, rieste ho spolu. A ked teda pises, ze by si ho rada videla, tak uvazujte nad stretnutim, ktore neskonci sexom-napr v nejakej kaviarni, restike, jednoducho na verejnosti:-)

Zhrozenaaaa

a dovod vaseho rozchodu bol co ? :D ze ta podviedol alebo ty jeho ? :D hm ved cesty panove su nevyspytateľné :D:D:D

Zhrozenaaaa

som sa pobavila na tom co pisete :D a hlavne ty ktora mas ,,problem,, mas jaasne ze ti povie ze im to neklape preto aby si si myslela ze mas nadej :D a on sa stebou vyspi jemu bude dobre a tym padom co si on moze priat :D:D:D tvoj priatel sice bude trpiet ale co uz ved tak to na svete chodi :D:D kazdy kazdeho podvadza :D ten byvali ta bude vyuzivat bude podvadzat svoju terajsiu :D ale koho to zaujima ved vam dvom bude fasa :D:D:D :D:D no uzasne myslenie :D