Obmedzenec?

Príspevok v téme: Obmedzenec?
Denis28

Zdravím, mám jednu otázku, ja som ešte panic a dosť mi preto záleží na tom aby moja budúca partnerka bola panna, ak nebude svet sa nezrúti ale budem ju už inak vnímať. Dosť ludí hovorí, že takéto zmýšlanie je obmedzené ale z môjho pohladu je to také, že keď už niekoho mala tak budem len ďalší v poradí a budem mať pochybnosti či budem aj jej posledný a podobne. Máte aj vy takýto problém? Alebo vám je jedno či je alebo nie je panna? Ako moje zmýšlanie vnímate vy, baby? Za odpovede všeho druhu ďakujem.

jajka001_

čo riešiš....ked sa zalubis, tak ti bude jedno ci je este panna. bolo by to idealne, iste, z isteho uhla pohladu, na druhej strane to ma aj nevyhody - neskusenost, potreba skusat inych partnerov zo zvedavosti ake by to bolo s inym

ano.

ja si myslim ze obmedzene to je, ale nie v zmysle narazky. Ked to tak vnimas, tak si jednoducho obmedzeny vyberom, ked hladas len pannu. Pritom by si mohol mozno stretnut fakt skvele dievca/nepannu a potom vo vztahu az zistis ze to aj tak nema vyznam ci bola, ci nebola na zaciatku.

Preco by si bol len dalsi v poradi pri nepanne, mozno by si bol posledny :-) a zas pri panne zacinas to poradie ty a tiez nevies ci budes posledny.

Ja to takto vnimam, vek taky isty ako GiovanniX, 3roky vztah, vstupoval som do neho ako panic a ona mala predomnou jedneho a absolutne ma to netrapi.

0vecka

asi jo podla mna cakat polroka ... mozno prvykrat ale inaq je to trosku chore ...

ja som to skor tak myslel ze by sisi mal taky vztah vyskusat nies nejakou kurvou ale zase by si nemal nejako moc zvazovat a preberat a mozno by si sa na to uplne inak pozeral ...

Denis28

0vecka - mám 20, nehovorím, že má nižšiu hodnotu akurát by som ju inak bral. A mam byt rád z akejkolvek? Aj čo dá každému? To asi nie je pre mňa.
3nttt - Nie som zastáncom sexu po svatbe, je lepšie ho mať pred svatbou aby sa zisilo či to klape, inak je svatba zbytočná, na tom trvajú len zarytí kresťania.
GiovanniX - dik

Čo sa týka toho, že sa holka raz s niekym po dlhom vzťahu vyspala a nevyšlo jej to tak taká holka je tiež v pohode. Ale myslím také ktoré sú akože normálne milé holky ktoré vedia aj "lúbiť" ale majú tú nevýhodu, že sa vyspali z viac chalanmi. Oni to neberú ako tragédiu ale keď si mám predstaviť žiť s takou babou tak si to x rozmyslím. Ide mi o to aby nebola nejaká ktorá čo dá každému po napr. 3-5 mesačnej známosti. Veď pol roka ubehne rýchlo tak nemá význam s niekym spať za tak krátku dobu keď toho druhého nepoznám. Viem, že hormóny a medík okolo huby robia svoje ale tu treba rozmýšlať aj trochu rozumom a nie chtíčom.
A to sme tu s giovanim jediný ktorí sa na túto problematiku takto pozerajú?

0vecka

podla mna je to taka mozno taka idealna predstava ale dost hlupa... to ze zena uz nieje panna neznamena ze ma nizsiu hodnotu alebo tak

3nttt

a aku mas istotu ze ked bude panna tak ty budes ten posledny??? ci mas to v plane az po svadbe? uistujem ta ze ani tam nebude istota ze budes posledny...

qxzf

podla mna je to blbost ... ty to tak beries lebo povazujes sex za nieco extra a pritom je to len sex ... mne staci ak ma vo veku dajme tomu do 25 tak jednociferny pocet sexualnych partnerov alebo aspon tak do 20... nexcel by som moc taku ktora ich mala 20 za jedno leto...

Bubu****

celkom sa mi to páči, ale samozrejme že ak už nebudeš panic ani ty budeš to brať uplne inak. Len by som na tvojom mieste nezahadzovala šancu na krásny vzťah len preto, že nie je panna. Obmedzené to nie je vôbec. Je fajn, že si to dokážeš vážiť. Ale aj tak by som sa s tým na tvojom mieste nezaťažovala. Nikdy nevieš koho stretneš ako veľmi sa zaľúbiš a čo všetko potom budeš ochotný tolerovať :-)

Anaya

Podľa mňa je to v poriadku, že takto rozmýšľaš. Stačí už len nájsť dievča, ktoré to cíti rovnako.
Ale je fakt, že človek sa mení a vyvíja a niekedy sa menia aj jeho názory, takže nikdy nehovor nikdy, nevieš, čo sa ti poľúbi :-).