žiarlivost

bingham

...tak ja to beriem tak volnejsie....a ziarlivost v tomto pripade neni dobra...ani v ziadnom inom hehe :)

ziarlivec...a na tvojom mieste...by som to fakt neriesil...mna osobne by absolutne netrapilo kebyze sa rozprava s niakym chalanom...sak sme slobodni ludia neee ??? :)

Agnes999

lulu22: tak tvoja sestra je fakt divna. Ako taketo reci sa hovoria chlapom, ktorych chceme zbalit, od tvojej sestry to nebolo korektne takto s nim flirtovat pred tebou. Mozno ma nejake komplexy menejcennosti a si potrebuje nieco dokazovat. Alebo ti zavidi.

lulu22

mne raz môj priateľ povedal, že každý chlap žiarli, ale nie všetci to dávajú najavo..tak isto aj ženy. Ja mám ale napr. kolegyňu, ktorej budúci manžel vyvoláva aj 10x za deň, smskuje stále..ani v práci jej nedá pokoj.Ale nie je to všetko,čo robí. To už je chorobné, nemá to nič spoločné s láskou, i keď sa hovorí, že kto nežiarli,nemiluje. V tomto prípade si všetky okolo búchame po čele, že si ho ide brať. Lebo žiarlivosť môže stúpať..on dokonca nemôže spať na posteli, na ktorej spala predtým s bývalým. Má nízke sebavedomie podľa mňa.
Inak, mne už asi dva dni vrta brouk v hlave za takú hlúposť :D som bola s priateľom navštíviť moju sestru a ona mu povedala, že aké má krásne oči, že nádherné.. a tak sa na neho usmievala. A on ju chválil včera predo mnou, že aká je dobrá, že sa mu páčila..a to som sa cítila fakt divne.. :/ nechcem žiarliť na sestru, aj keď žije v inom meste, ale vŕta mi to v hlave..

natalia66

Prehnana ziarlivost dokaze zahubit kazdy vztah. Pochybujem, ze nejaku babu bude bavit dennodenne pocuvat ziarlivostne vylevy, upodozrievania a neviem co este. Skus si trosku viac verit,lebo aj v tom to spociva. Neveris si a potom mas pocit, ze ti hoc kto moze prebrat tvoju partnerku. A taktiez skus viac verit jej. Neziarli za kazdu hovadinu, ani na to, ze ide von s kamoskami. Proste sa potrebuje aj ona vyventilovat, mat svoj cas, stretnutie s kamoskami. Ked je s tebou neznamena to, ze uz nemoze chodit von aj s kamaratkami. Kazdej babe dobre padne, ked vybehne von na kavu a dobrymi kamoskami. A to ze sa bavi s chalanmi pred tebou.... pokial sa normalne bavi a neflirtuje s chalanmi pred tvojimi ocami, tak na tom nic nevidim. Ved byt vo vztahu neznamena, ze teraz nemozes prehovorit s opacnym pohlavym. Obmedz tu svoju ziarlivost, lebo budes nestastny ty a aj tvoja partnerka. Ja som kedysi tiez dost ziarlila, ale potom som to stopla. Naucila som sa mat rada samu seba, lebo je to aj o sebadovere...neziarlim na ine pekne baby, ktore prejdu okolo mojho chlapa, lebo viem, pre neho som najkrajsia ja. Je so mnou, lebo spolu nam je dobre, pretoze si verime a mame krasny vztah. Vaz si aj ty co mas a nauc sa ovladat svoju ziarlivost, lebo ta dokaze pokazit naozaj vsetko....