Ahojte, rada by som sa poradila s nejakou kozmetickou, ide o to ze si chcem doma zacat farbit obocie farbami ktore pouzivaju kozmeticky profesionalne ,len neviem akym pomerom sa zrieduje farba s peroxidom. Nebude to pre mna nebezpecne lebo predsa s tym nemam skusenost .
Farbenie obocia
mon, kup si fluid na rast mihalnic a obocia. Co ked budes niekde (napr. na dovolenke na plazi), kde nebudes mat ceruzku a akurat vtedy pojde okolo nejaka pekna baba :)
no ale vies ake byvaju tie predavaky ochotne ale skusim sa opytat, este raz velka vsaka potom napisem ako to dopadlo.
zalezi od typu farby, niektore su bez peroxidu, niektore s peroxidom, ale tiez sa predava v drogerii. predavacky ti poradia
janka dakujem ti pomohla si mi , a ten peroxid najdem tiez v drogerii alebo to bude spolu s farbou?
ak si chces farbit obocie na tmavsie, tak mozes skusit aj 3%, ale vacsinou sa dava ten 6%. a tie farby sa predavaju v DM drogerii, mozno aj v inych, ale v dmku urcite
a nepouziva sa na to len 3 percentny peroxid&, nie ze si vypalim obocie s tym ,, teraz co chodim ku kozmeticke tak mi dava taku tmavu hnedu az ciernu, Baby, a kde sa daju tie farby kupit? budu to mat aj v drogerii?
.