AKO SA MAM PRINUTIT " UCIT SA" SOM V DRUHOM ROCNIKU NA GYMKU, ALE NEVIEM SA PRINUTIT... AJ KED BY SOM CHCELA.... SOM Z TOHO ZUFALA LEBO MAMA NA MNA LEN VRIESKA A UZ MA TO NEBAVIII...
Nejde mi ucenie
uprimne, komu sa chce ucit? malokomu. teda take ucivo ako v skole. kazdeho zaujima nieco ine, niekoho biologia, niekoho dejiny, ineho jazyky, dalsi ma zalubu v matike. najdi si svoje hobby, tomu sa venuj najviac a samozrejme, snahu musis dat aj do toho, co ta nebavi. ja som mal dlho problem s jazykmi, tak som natrafil na kurz anglictina bez biflovania a skutocne to pomohlo;, pozri tu www.anglictina-bez-biflovania.sk
potom som mal problemy s algebrou, tak som vela pocital, chodil som na par doucovani pred pisomkami a tiez to slo. biologia bola moja vasen, do toho som sa nutit nemusel. vela som pozeral prirodopisnych filmov a cital si zaujimavosti na nete. musis najst motivaciu
ak nemas inspiraciu nepomoze ti nic..ak sa chces ucit len kvoli mame mas prehrate...ja mam kopu zalub no musim sa jendoducho donutit. zenie ma predstava mojej vysnivanej vysokej skoly ktoru chcem dosiahnut. ak uz nic nepomaha idem na druhy den dobit nejak baterky a pokracujem. horsie je ze vstavam moc skoro a casto sa stane ze nad knihou zaspim a potom je pruses dohanat to v noci...no vsetky predmety nikdy nezvladnes, sustred sa na tie ktore potrebujes...
tak, ze sadnes na zadok a budes sa ucit...:O))) kazdy z nas si tym presiel a zvladli sme to. ak sa nevies sustredit, prechadzaj sa po izbe a nahlas si ucivo citaj, ono Ti uz nejak to ucivo naskace do hlavy... 2.rocnik na gympli bol aspon pre mna najnarocnejsi, tak ho nepodcen.
vypni si caps lock