Ahojte!v dnesnej dobe je trend zehlit si vlasy. ja si zial nemozem zehlit vlasy pretoze mam tvrdy vlas a vyzehlene vlasy mi vydrzia tak cca 2 hodiny a potom sa stocia a skrepovateju. pouzivala som sa rozne spreje a nepomohlo ani to. kedze mam vlasy z casti rovne a z casti kucerave mojou jedinou zachranou su asi kucery, preto sa vas chcem opytat su kucery este in???
Nosia sa este kucery?
pravdaze sa nosia kucery , nosi sa takmer vsetko co sa ti hodi :-) ja mam vlasy uplne rovne a to stale...a ked sa pokusam o kucery s kulmou, tak mi vydrzia cca hodinu.. slabota :-)) takze sa tymto netrap .. :-)
kde varove ? mam tiez 2 balenia a vyjdem s nimi ltt...asi si kupim este jeden balik lebo mam dlhe a huste vlasy
uz ich mam kupila som ich v 101 :) dakujem baby !! tak dnes ich vyskusam ale na tie moje vlasyska som kupila dve balenia radsej :) tak snad sa mi natocia :) no dam vediet ako som dopadla :))
kde varove? ja som ich kupila v 101 ke asi tak pred 4 mesiacmi a neboli ani drahe
jasne ze nie stale pouzivat vsetko skodi ci uz farba zehlicka fen aj varove natacky
ja ze ich uz ani nevyrabaju ,no zajtra obehenem drogerie tak dufam ze ich kupim!!!
inak baby nekupujte si elektricke natacky je to blbost,lebo natacka sa nevyhreje az tak ako ta varova je len lahko zohriata a vlasy ak mate dlhe sa vam mierne stoci spodok vlasu cize len mierne zvlnia konce zbytocne vyhodenych 30 euri
Ta brazilska keratinova kura je praveze vhodna hlavne pre kucerave a suche alebo poskodene vlasy. Vtedy je vidiet najvacsi efekt a vyzeraju zdravo. Ale ako som pisala, je to dost nakladne a na tvojich tvrdych vlasoch by vydrzala cca 2 mesiace. Tiez som o nej premyslala len ta cena ma odlakala.
Inak varove natacky su fajn, ale pozor na caste pouzivanie, lebo dost vysusuju vlasy.
v obyčajnej drogerke.napr.101
ja som ich videla v tescu