Co teraz?

Maros75

Ja si dam Deli a chrumem Ak je to uz na nevydrzanie ,idem k lekarni nonstop s nozom v ruke a daju mi k tomu aj zubne nite :)

zewa

Ak tym "najhorsim" myslis samovrazdu, tak prosto chod k psychiatrovi.
Inak ak by revizny lekar potvrdil, ze potrebujes viac sedeni, tak ich mozes mat aj viac ako 25 za rok. Skus sa informovat vo svojej poistovni.

tpch

zuzka, za terapiu sa plati. Ak si ju nemozes dovolit, tak mas smolu ako mnoho inych ludi. Najdi si brigadu a mozes chodit na terapiu.
Hladat "psychologa bez prace", ktory by zadarmo robil zuze terapiu-tak to je taka kravina, aku som davno nevidela :-DDD

trixiB

vieš čo ma napadlo čo by si mohla urobit?

je vla psychologov bez práce a robia všetko iné len nie psychologa v dnešenj dobe vacsina,napíš miesto kde bývaš a napíš že hladáš psychologa-ktorý nepracuje ako psycholog a je bez práce ktorý sa ta ujme je bez práce,je ich spusta ver mi.Tu možeš skusit s nadpisom hladá sa psycholog ktorý nemá prácu

zuzka.w

no mne sa zda ze ja som mala tych sedeni viac ako 25...a odrazu uz nehradi?iinak podla mna je to dost nefer nechat tak pacienta ak si to dovolit nemoze a terapia prebiehala,azrazu uplna bodka..nemozem si dovolit platit,mama je nezamestnana..a ja studentka..psychologa potom nezaujima ako sa ma pacient? ja viem ze to je ich praca a proste vsetko to chapem,ale ja keby som bola psychologicka tak by ma zaujimalo ze ako sa maju ludia a tak..neviem co mam robit som strasne zufala,najviac,a bojim sa najhorsieho

zewa

No, poistovna hradi 25 sedeni za rok (za 12 mesiacov, napriklad od marca do marca). To vychaza na dve sedenia do mesiaca. Ak si si ich uz za rok vycerpala, tak si mozes platit. Inak neviem.