Treba krcnemu doporucenie od detskej lekarky?

tpch

Zodpovedny lekar si kartu vzdy prezrie, aby vedel, ktore vysetrenia uz boli vykonane a s akym vysledkom, ake lieky pacient uziva, akymi chorobami trpi atd...
Vyter z hrdla je zakladne vysetrenie pri tvojich problemoch s uzlinami-ak by sa ta m nasiel nejaky mikrob sposobujuci choroby, nasmerovalo by to istym smerom dalsie vysetrenia atd...Ked lekar nema kompletnu kartu, tak robi vysetrenia duplicitne, zbytocne sa opakovane odobera krv atd...

Memories

prvykrat som isiel tam len s papierikom v ruke ako od deckej lekarky a tam som mal odporucanie,tak nwm..som zmeteny z toho...

lebo proste,mam dve uzliny v krku,pod sankou,presne v strede,a ze co to je..a decka lekarka mi robila vyter,a zevra nic..ale nezda sa mi,ze z vyteru s arobi toto..ako vyter z hrdla...

tpch

dakujem

jankaaaaaaaaa

tiez som vzdy chodila k odbornym lekarom len s vymennym listkom. nikde mi celu zdrav. dokumentaciu netrebalo..

Memories

tpch diki:)) a ked tam pojdem len z tym papierikom?lebo prvy krat ked som tam bol,taksom tam bol len s papierikom,a nie s kartou....nevezme ma s tym papierikom len,co som mal ako prvykrat,ked som tam bol?
lebo fakt sa v tom nevyznam...

tpch

Kartu ( velky obal s papiermi) treba vzdy-lekar moze potrebovat pozriet tvoje zaznamy-ake choroby mas, ci beries nejake lieky, ci mas nejaku alergiu a podobne-napr. aby ti nepredpisal nejake lieky, ktore nesmies uzivat a podobne.
Ten listok nie je potrebny, je to len formalita.

tpch

Karta je ten cely zdravotny zaznam, kde su vsetky tvoje udaje a choroby od narodenia. Listok je len kusok papiera, kde je napisane nieco ako: "P.T. ORL ambulancia, prosim o odborne ORL vysetrenie." Dakuje MUDr.XY
Potrebujes ten obal plny papierov, nepotrebujes ten listok.