Moja dcerka zacala mat svetlobiely (mliecny) vytok, ktory po 3 dnoch presiel...kupavala som ju v repiku a trochu jej posvicku mastila framykoinom....(to mi odporucala pediatricka). Vytok jej ustupil, ale dnes, potyzdni, mala v plienke mliecnozely vytok...neviem co s tym. Posvicku nema zacervenanu ani opuchnutu....pediatricka tiez nevie, co to moze byt. Vsade citam, ze je to prejav zapalu....neviete mi prosim poradit???
dakujem
Výtok u 3 mesačného dievčatka?
Na pohlavnu chorobu zabudni. Opatrny nema potuchy, o com pise.
Jednoznacny pripad pre detskeho gynekologa.
Možno má pohlavnú chorobu. Prenáša sa počas tehotenstva. Daj vyšetriť aj seba. Choroba sa nájde iba ak ju hladaju. Treba oznamit ze chces byt vysetrena na konkretne choroby, ako je kvapavka, msyfilis, aids...
suvis napriklad s cim?
zmen pediatricku..
Trvala som na vytere, mala tam vraj dvoch bacilkov, vraj to moze byt z cohokolvek-stolica, vzduch.....ja mam doma palicku na vyter..tak som ten vytok vzala, ze ho zajtra odnesiem na rozbor...ale velmi sa bojim, lebo je nervozna aj v poslednom case...a uz si davam suvis so vsetkym...
pediatricka nevie... tak chod za odbornikom. snad jej vzala vzorku, poslala na rozbor, dala nejake lieky?