Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kruhy pod ocami - korektor

sydney

baby dakujem za tip na ten garnier,citala som o tom a zrovna som rozmyslala ci hej alebo nie,ale presvedcili ste ma :)

jankaaaaaaaaa

v dmke maju dost predrazene veci, takze ja odporucam radsej tie ine drogerky ako teta, ci 101.. a ked tam nic nenajdem, idem do dm. aj ked je pravda, ze v dm maju vyrobky, ktore inde nepredavaju..
ten roll on je vo viacerych odtienoch ci je len jeden univerzalny?

kaciatko_7

ja mám nejaký roll on od alverde s modrým vrchnákom, stále to mám v chladničke a celkom funguje, len to neplní úlohu korektoru, na to potom používam paletku korektorov od avonu, ktorá mi momentálne stačí, pretože od kedy používam ten roll on, kruhy už nie sú také viditeľné

garnier

ja poviem ze potrebujem nakupit v drogerke a rovno DM aj prejdem okolo 101 a nic idem do DM,nechapem asi uz zvyk ,tak dufam ze ju najdem v 101

debra

ja ten garnier korektor mám a je výborný :) fakt krásne prelieči tie opuchy a kruhy :) len ten odtieň som akosi neodhadla :D

garnier

ahoj,ja som sa rozhodla ze si pojdem dnes kupit korektor a rozjasnovac od garnier co bezi v reklame s cofeinom ,a dam ti vediet ci je to blbost alebo ti ho odporucim