chcem vyskušať tu 28 dňovku,absolvoval to niekto? potrebovala by som sa spýtať?
Ďakujem
Mačingová - najedzte sa do štíhlosti
Rozhodujem sa pre detoxikačnú diétu od pani Mačingovej:) Neviete náhodou aký je rozdiel medzi starším vydaním a týmto novým www.ipark.sk? Priateľova mamina má staršie vydanie knihy Najedzte sa do štíhlosti. Oplatí sa investovať do nového vydania?
Lekorka to nevadí,že nevydržíš až do konca.Podstatné je aspoň začať aj tým urobíš pre svoj organizmus aspoň čosi, keď nič iné aspoň ho prečistíš. Ja som sa cítila veľmi dobre a v podstate mi všetky jedlá chutili až na cviklu s tuniakom. To mi akosi nešlo :). Pšeno to sú také malé obilné zrniečka a dostaneš ich predajňach so zdravou výživou .Tak to mi celkom chutí na slano a aj na sladko.
Ivka 1
si zlatá,so mnou to nemožeš držať:-D.lebo ,ja som strašne nedisciplinovaná a vydržím iba chvilu,vobec v sebe neviem najsť tu pevnú volu,strašne to chcem,ale nikdy nič nedokončím/čo sa týka chudnutia/...
chcem sa ešte spýtať v tej knihe sa používa pšeno,ako to vyzerá a kde by som to kupila?
a dodržiaval si to presne ako je to v knihe,ten jedálniček?
ja teraz jem ,tak že zjem všetko čo nezje mna,tak sa chcem spýtať či tie tri hladné jedla sa dajú zvladnuť,lebo nepr. je tam na večeru len polievka a to sa mi zdá strašne málo