ahojte! potrebujem poradit. začinam uzivat novu hak po pauze, lenze poslednu menstruaciu som mala pred 2 týždnami a dnes mam trošku spinanie-ale velmi slabe. neviem či to mam povazovat za menstruaciu, nikdy sa mi to nestalo. ked počkam do zajtra/v podstate to by to bol uz 2 den menstruacie/ s uzivanim odkedy budem vlastne chranena pred otehotnenim??ako by ste začali s uzivanim vy? kedze som si nie ista, či to je menstruacia..dakujem...nemam pribalovy letak..dik
slabe spinanie-kedy zacat uzivat HAK?
aj to moze byt,ale ak beries prve balenie,tak sa berie v prvy den menzesu,pokila nemas 7 dnovu pauzu....stale nerozumiem ao akej pauze pises ty....ci o 7 dnovej,alebo o dlhsej
tak ešte chvilku pockam kym prride normalny menzes. Aj ja si myslim ze to bude tym ze som vysadila hak
to moze byt aj zmenou HAK..ja som teraz tiez presla na inu,a lekarka ma upozornila,ze moze nastat spinenie medzi menzesom,ale amlo by sa to upravit..aspon moi ona tak povedala...u teba to bude obdobne
tak zavolaj lekarovi a opytaj sa ho :)
nestalo
zase mam len spinanie, menstruacia mi normalne nezacala...prečo to moze byt? nikdy sa mi to nestačilo
teraz som mala pauzu...a mam velmi slabe krvacanie-spinanie, tak neviem či to povazovat za menstruaciu alebo nie
tak hned po pauze si si mala dat prvu tab. tak ako si to uzivala predtym
ale to som mala tu pauzu ked som este nemala hak uzivat..tak počkam este do zajtra či z toho nakoniec nebude krvacanie