Môjmu mužovi strašne smrdia nohy, hoci si ich viac krát denne umýva. Ten zápach je neznesiteľný, asi vychádza z jeho koži. prosím Vás poradte mi nejaký spray, alebo niečo praktické čo by si mohol vziať aj do roboty a tam si nohy nasprejovaď
smrdlavé nohy
napíšte mi...pracadfm@azet.sk
Silny roztok GSE alebo/a oreganoveho oleja natriet na nohy a vystriekat vsetky jeho topanky.
existuju dezodoracne spreje na nohy, dobre je aj vydezinfikovat topanky - zapach sposobuju bakterie
velmi zaujimavý krátky film som videla o zrnitej káve,že je skvelá proti pachu a budu to využivat aj v látkach je to novum.skus nech si máča nohy v prevarenej káve ale tureckej nie granulovanej ktorú necháš vychladit tak že si može do toho strčit nohy.
ale ja by som odporučila možno aj kožnu lekárku.Potom dostat v lekárnach spreje a levandulový krém ktorý je skvelý.možno aj obyčajný sprej pod pazuchu bdue mat dobrý účinok.A keby si potrel alpou?
a do topánok kúp tie vonné guličky alebo čo su to dostat to v lepších predajnach obuvy, vo lekopredajnach,nech ich tam má v nich na noc
potrebuje bavlnene ponozky, nie cinske, nie umele
vzdusne topanky
a ak ma pliesen, tak preliečiť