ahojte, posledné dni mám problém s návalmi tepla, obleje ma pot a horúčava, stáva sa to pomerne často, niekedy raz za hodinu niekedy menej často. v menopauze urcite nie som mam 22 rokov ale meska mi ms 2 tyzdne. moze to byt tym, ze som ju teraz nedostala? mate skusenosti? co to moze znamenat v mladsom veku
návaly tepla
Ananaska :
Na stres vyskúšaj magnézium od Jamesona, to je najkvalitnejšie.
Tá horúčava je nepríjemná, z nej má človek i horúce telo a cíti sa ako pri teplote. Pomáha na to pravidelné ovlažovanie. Napln si do flasky studenú vodu a každú polhodinu si tou vodou namáčaj ramená, stehná, brucho, hrudník. proste ochladzuj sa tým.
Ahojte, mam menzes a cítim sa hrozne...oblieva ma horúčava, nielen keď niečo robím, ale aj keď sedím..som strašne unavená a cítim sa akoby ma niekto zobudil uprostred noci. Ked spravím prudší pohyb buši mi srdce ako divé. Menzes som dostala o 10 dni skôr, mam 25 rokov. Viem, že potrebujem isť na vyšetrenie, no teraz cez víkend asi ťažko.
Vkuse som hladná až mam kŕče v žalúdku. Je to strašne nepríjemné. A zabudla som ešte napísať, že mi brni v chodidlách, akoby som tam mala elektrinu. Užívam vit.B, horčík, snažím sa jesť zdravo.. je pravda, že som poslednú dobu vo veľkom strese....poznáte niečo prírodne čo by mi mohlo pomôcť ??? Vďaka.
aj ja mavam navali tepla a je to tym ze nemam pravidelnu menstruaciu :D
aha, ze najskor to ma suvislost, vdaka
najskor to suvisi s hormonmi. a s nimi suvisi aj meskajuci menzes