Predaj obnoseného oblečenia

Príspevok v téme: Predaj obnoseného oblečenia
jancecka

Dobrý deň. Neviem kam by som sa obrátila s mojím problémom. Tu ste mi vždy pomohli, možno tomu bude aj tentoraz. Mám po sebe množstvo obnoseného oblečenia. Sú to slušné veci, v dobrom stave a je mi ich ľúto darovať. Chcela by som na tom oblečení ešte trošku zarobiť. Bude to asi tým že teraz potrebujem každú korunu. Nechcem ich predávať za veľké ceny, skôr symbolické. Len neviem kde. Skúšam to už viac ako rok na internete a nič. Nikto sa mi neozýva, preto sa chcem spýtať, či neexistuje nejaké trohovisko v hociakom meste alebo nejaký bazár, kde môžem prísť a za nejaký poplatok tam môžem predať svoje veci. Niečo také ako v Amerike garážové výpredaje u nás neexistuje? som z malej dediny, u nás také nič určite nie je. Ďakujem za každú radu. Pekný deň prajem.

cinkaa

Deria, na blsaku nech to robia, ale ked si povykladaju svoje handry pred dom a potom sa tu cely den len premavaju auta, je to hrozne. Je to velmi rusive. V lete to urobila aj nasa suseda, do roboty to nejde, je uz 4 roky na materskej, tak si chcela takto "privyrobit". Nepredala nic, tak na druhy den s tym skoncila.

Deria

Nuz, niekto hadze do kosa a niekto potrebuje fakt aj tie dva dolare.
Inac, poznam v Nemecku viac ludi, ktori si popredaju na blsaku svoje malo obnosene kvalitne, znackove veci a hned sa im nazbiera 200-300 Euro, za to ma uz dotycna kvalitnu novu bundu. Takze sa to oplati, okrem toho, ked je pekne pocasie, je to celkom zabavne.

cinkaa

Co nenosim a nepouzivam hadzem do kosa. Na garazove vypredaje som alergicka. Vzdy sa na to chyta len ta najvacsia zberba, nemam rada, ked mi okolo okna kruzia Mexikani na rachotinach. A ani oni to uz nekupuju, kedze si mozu kupit nove veci napoly zadarmo v obchode. Neviem, naco to ludia robia, ked predavaju handry 2 dolare za kus a sedia pri tom cely den. Nezbohatnu z toho, asi maju vela volneho casu...