uzival uz niekto tabletky DIDA?

duska.p

Ahojte, ohromne to odporucam, mne to v kombinacii s laktobacilmi ohromne pomohlo. navzse je to absolutne prirodne, nezatazujuce pre telo. Lepsie ako brat kazdy mesiac antibiotika alebo antimikotika. Su drahe, ale stoja za to x

panika

na ulahcenie- vsetky produkty, na ktore v mediach bezi reklama su volnepredajne a zdrav. poistovne ich nepreplacaju. Ak sa nemylim,na DIDU bezala reklama v printovych mediach,cize nie je na predpis a obsahuje skoricu

...

ja pouzivam dida,su dost drahe,ale ak to ma pomoct tak neni o com.myslim si ze na prepdis su neni,lebo to nie su lieky ale doplnok stravy.zatial ich stale beriem a vsetko je ok,ale vysledok sa dostavi az ked ich cele doberiem

doc

TO KARY
Kvasinky nerobia zápal Bart. žlazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kary

Ahojte!Pocula som o tom nieco aj videla som reklamy na tento vyrobok.Uvazujem totiz,ze si didu tiez zakupim,ak pomoze vyhnat z tela vsetky kvasinky,tak preco nie?Vela zien aj mladych slecien trpi roznymi infekciami zenskym organov,mozno by to pomohlo aspon z casti zredukovat tieto ochorenia.Aj ja momentalne mam problemy po zenskej stranke,mam zapal velkej predsienovej zlazy a tiez su na pricine tie male potvorky.Mozno,ze by ste mi niekto vedeli poradit?