Ahojte, mešká mi menštruácia 11 dní, nikdy som ju nemala presnú, ale za posledný rok som mala najväčšie výkyvy 2 až 3 dni..Premýšľam, či ísť už aj k lekárke, alebo ešte počkať. Tehotenský test mi vyšiel negatívny, bolesti ako pred menštruáciou nemám. Nechcem injekciu na vyvolanie, pretože nemám dobré skúsenosti s hormónmi, dlho som sa dávala dokopy po braní HAK a nechcem sa k tomu znovu vracať..A momentálne mám aj nádchu, takže menštruácia aj tak nepríde asi, kým sa nevyliečim...ísť, či počkať zopár dní ešte?
meškanie menštruácie
Je mozne ze mi kvoli chorobe meska menstruacia uz 9 dni?
Ja som mala problémy s menštruáciou, mala som dosť bolestivú... ale odkedy som brala HAK tak musím povedať dokonale sa mi to upravilo, neviem čo sú bolesti a dostávam ju presne na deň a hodinu :)
AHoj, ja som tiež dosť schudla a tiež nie naraz a menštruácia mi začal haprovať, lebo som schudla až moc. Mala som 47 kg pri výške 164 cm. potom som pribrala na 49 a menštruácia začal chodiť pravidelne. Teraz mám 51 kg a nemám problém.
Určite môžeš odmietnuť... je to tvoje rozhodnutie...Skús sa napiť červeného vína, babský recept ale vo väčšine prípadov zaberá :)
stravujem sa rovnako už od januára, prešla som postupne na zdravšiu stravu, keďže som dosť pribrala po nejakých problémoch a postupne chudnem, ale naozaj veľmi pomaly, za niekoľko mesiacov niečo vyše 10 kíl. Lieky neberiem žiadne, výnimočne proti bolesti. Viem, že ju ovplyvňuje mnoho faktorov, ale zase 2 až 3 dni nepovažujem za pravidelné meškanie, keďže mám "lenivé" vaječníky. vylúčenie HAK už by nemalo, lebo som ju vylúčila pred dvoma rokmi a cca rok som sa dávala dokopy...A zajtra pôjdem k tej lekárke asi. Prípadnú injekciu alebo lieky môže odmietnuť, však? a ďakujem...
Nezmenila si nejako stravu?.. Nebrala si nejaké lieky?... Ono sa to nezdá ale je toho fakt dosť čo sa týka tejto našej mesačnej kamarátky :)... ale čítam, že ti pravidelne meškáva...hovorila si o tom svojou lekárkou/lekárom?.. možno na to všetko má ešte dopad aj vylúčenie HAK...
nie, práveže mám veľmi pokojné obdobie, nestresové, zdravotne som na tom tiež dobre, tá nádcha prišla pred dvoma dňami, takže to nemohla až tak ovplyvňovať doteraz. Chudnúť chudnem, ale veľmi pomaličky od začiatku roka, takže to nemôže mať vplyv tiež. Minulú menštruáciu som mala akurát ten problém, že som mala dlho pred začatím kŕče v podbrušku, ale menštruácia prišla na čas....
Na menštruáciu má vplyv strašne veľa faktorov.... neschudla si alebo nepribrala v poslednej dobe? Nemala si nejaké stresy? Taktiež tá nádcha urobí svoje... na tvojom mieste by som ešte počkala a pokiaľ sa do nedele nedostaví chod za lekárom...