neštastná vo vzťahu

Príspevok v téme: neštastná vo vzťahu
adela22

Ja ani neviem čo chcem. ale v mojom vnutri sa odohráva niečo iracionalne. Milujem svojho priatela a aj tak som pri nom neštastná :(. sme spolu skoro rok, na začiatku to bolo super-nebrala som asi vzťah tak vážne. Momentálne mám pocit, že priatel si zvykol, že mu všetko odpustím a robí presne opak toho čo chcem ja. Ja fakt niesom náročná úplne by mi postačilo keby dodržal slovo-napriklad ked sluby že budeme cez víkend spolu, zatial mi to nesplnil ani raz :(, nemá na mna čas kvôli práci-ja to chápem, práca je dôležitá, ale vidime sa cim dalej tym menej a to byvame 8 km od seba. V poslednej dobe ma napadaju uz len hlupe myšlienky, či ma ešte miluje, načo je so mnou ked so mnou nechce byť a podobne. Mali ste niekto podobny problem? ako ste to nakoniec vyriesili?

adela22

jaj jaj viem, že rozchod by bol pravdepodobne najlepšia možnosť, ale ja to nedokážem, lebo napriek tomu ho milujem a máme rovnaké ciele a sny v živote. len momentalna situácia nieje jednosmerná..proste je to chlap a bojí sa "viazať"...už sme to rozoberali, lenže riešenie neexistuje a ja to aj chápem, lenže to mi na šťastí nepridá...prosíl ma aby som ešte chvílku vydržala, kým sa to zlepší v práci..no bojím sa, že sa to bude len dalej natahovat :(

jaj jaj

Skús sa s ním porozprávať, čo by si chcela aby sa vo vašom vzťahu zmenilo.
Ak sa nič nezmení nema význam s ním byť naďalej aj keď by to zo začiatku veľmi bolelo. V budúcnosti by to bolo ešte oveľa horšie a ľutovala by si to ešte oveľa viac. Podľa mňa sa to to deje preto lebo niekde na teba čaká niekto kto je pre teba ten pravý, kto nerobí takéto chyby a prosím nečakaj až bude neskoro. Uvidíš že sa to vyplatí

AdamKrt

Teda neviem, kto miluje potvory. Mozno niekto, kto si chce uzit, ktoremu nieco take imponuje. Ale z dlhodobe hladiska mat potvoru - dakujem neprosim. Radsej dobra, slusna zienka, potvoru nikdy.

Aj priatelku podozrievam, ze sa niekedy sprava ako potvora a uz mala par krat na kahanku, ze preto sme sa skoro rozisli.

didiklia Dnes 16:46 - vidis, pises, ze Ti to zmenilo VZTAH-Y... mnozne cislo. Takze stabilne partnera/manzela si nenasla, len docasne striedas jedneho za druheho.