Ja ani neviem čo chcem. ale v mojom vnutri sa odohráva niečo iracionalne. Milujem svojho priatela a aj tak som pri nom neštastná :(. sme spolu skoro rok, na začiatku to bolo super-nebrala som asi vzťah tak vážne. Momentálne mám pocit, že priatel si zvykol, že mu všetko odpustím a robí presne opak toho čo chcem ja. Ja fakt niesom náročná úplne by mi postačilo keby dodržal slovo-napriklad ked sluby že budeme cez víkend spolu, zatial mi to nesplnil ani raz :(, nemá na mna čas kvôli práci-ja to chápem, práca je dôležitá, ale vidime sa cim dalej tym menej a to byvame 8 km od seba. V poslednej dobe ma napadaju uz len hlupe myšlienky, či ma ešte miluje, načo je so mnou ked so mnou nechce byť a podobne. Mali ste niekto podobny problem? ako ste to nakoniec vyriesili?
neštastná vo vzťahu
jaj jaj viem, že rozchod by bol pravdepodobne najlepšia možnosť, ale ja to nedokážem, lebo napriek tomu ho milujem a máme rovnaké ciele a sny v živote. len momentalna situácia nieje jednosmerná..proste je to chlap a bojí sa "viazať"...už sme to rozoberali, lenže riešenie neexistuje a ja to aj chápem, lenže to mi na šťastí nepridá...prosíl ma aby som ešte chvílku vydržala, kým sa to zlepší v práci..no bojím sa, že sa to bude len dalej natahovat :(
asi sa nemáš rada,ked sa dáš takto trápit.
preč od neho !!!
Skús sa s ním porozprávať, čo by si chcela aby sa vo vašom vzťahu zmenilo.
Ak sa nič nezmení nema význam s ním byť naďalej aj keď by to zo začiatku veľmi bolelo. V budúcnosti by to bolo ešte oveľa horšie a ľutovala by si to ešte oveľa viac. Podľa mňa sa to to deje preto lebo niekde na teba čaká niekto kto je pre teba ten pravý, kto nerobí takéto chyby a prosím nečakaj až bude neskoro. Uvidíš že sa to vyplatí
Teda neviem, kto miluje potvory. Mozno niekto, kto si chce uzit, ktoremu nieco take imponuje. Ale z dlhodobe hladiska mat potvoru - dakujem neprosim. Radsej dobra, slusna zienka, potvoru nikdy.
Aj priatelku podozrievam, ze sa niekedy sprava ako potvora a uz mala par krat na kahanku, ze preto sme sa skoro rozisli.
didiklia Dnes 16:46 - vidis, pises, ze Ti to zmenilo VZTAH-Y... mnozne cislo. Takze stabilne partnera/manzela si nenasla, len docasne striedas jedneho za druheho.
a ako ti ich zmenilo? zaujima ma to dakujem!!! :-)
Naozaj dobra knih je Preco muzi miluju potvory .Mne to zmenilo vztahy na 100%
pretože napriek tymto veciam ho milujem. asi mam ešte na očiach ruzove okuliare
Ak to je dlhodobé, tak načo si s ním?