Ahojte.Poznate ju niekto?ake snou mate skusenosti?
Mudr. Ruth Špirková - Čaňa - skúsenosti
Otrasný prístup aj mu mne, a to som bola ako farma reprezentant, riešila všetko iné, nič čo sa týka výhod pre pacienta ju nezaujímalo, sms-kovala, jedla, pila.....
nie nie nie a este raz nie !!! mam len zle skusenosti nikomu neodporucam.
Ja chodím k pani doktorke už dlho a som s ňou a s jej postupmi veľmi spokojná. Pani doktorka je starostlivá, vždy mi všetko vysvetlí, aby som sa nebála, poučí a vysvetlí čo a prečo robí,a odošle ma aj na vyšetrenie na kliniku alebo iné ambulancie, aby nenastali problémy a potvrdili postup a liečbu, a nechápem vás ako nemôžete byť s takou lekárkou spokojné- ja by som ju nemenila za nikoho.
Ja chodím dlho k pani doktorke Špirkovej a som s ňou nadmieru spokojná. Vždy mi všetko vysvetlí, navrhne a odošle ma na potrebné vyšetrenia , dokonca aj vtedy, ak to nie je nutné, len aby som sa nebála a potvrdili jej diagnózu a postup liečby. Toto by som u druhých lekárov nenašla, a neviem pochopiť Vás ostatných, keď stále len nadávate
Neodporucam !! tak isto s nou mam velmi zlu skusenost. dianostikovala mi ochorenie len na zaklade palpacneho vysetrenia a povedala mi spravu ktorou ma vystrasila uz ako 16 rocnu.po jej " diagnoze " som zacala chodit po inych gynekologoch v kosiciach a kazdy mi to USG vyvratil.takze som si od nej vzala kartu/ dalsi hrozny zazitok- pani doktorka na mna zacala kricat ako si to predstavujem od nej odist ...mala monolog asi 10 min., taktiez som odchadzala so slzami v ociach/ uz 6 rokov chodim ku gynelogicke v ke a som nadmieru spokojna, zaujimave ze ani raz mi nevyslo to co pani spirkova diagnostikovala, ale stale mam vysledky dobre. a to som pochodila minimalne 5 doktorov pre overenie.
Pani doktorka má príjemné vystupovanie , znalosti zo svojho odboru, má laser, ktorým odstráni príznaky zápalu okamžite ,všetko podrobne vysvetlí, a odošla na potrebné vyšetrenia. Vždy od nej odchádzam spokojná.
ahoj, ja mám hrozný, mám kartu v Košiciach a nakoľko som v Čani na materskej chcela som si k nej preložiť kartu. Išla som sa k nej opýtať či niečo od nej potrebujem /u praktického som potrebovala výmenný lístok, že chcem prestup/. Sestrička /bez úsmevu/ mi zobrala preukaz poistenca a čakala som. Potom si ma zavolala p. doktorka a tá strašným spôsobom na mňa spustila, či som k nej už niekedy chodila, čo ja od nej chcem, aký výmenný lístok to od nej žiadam.... jednala tak strašne, že som jej povedala "od Vás už nechcem nič", s plačom som odišla a nikdy viac sa tam nevrátim. Vôbec sa nesnažila so mnou komunikovať či si rozumieme, vôbec nezisťovala moje potreby. Neodporúúúúúčam. Maja