Ako dokončiť strednú školu po vyhadzove?

SOOOFI13

Dobry den chcem sa opytat maturovala som zmaturovala som so všetkchm predmetom ale iba AJ som nespravila dalo by sa iba maturovat AJ dakujem

5.5elsa

jackie :D to už musí byť v archíve založené keď ešte je, musíš si spraviť školu ešte raz od začiatku to je jedno na akej škole novú prihlášku a externé štúdium na denné ťažko čo by si tam chcel robiť s tými 15-16 ročnými takže až na druhý rok mal si si dať prihlášku skôr

jackie

ODISIEL SOM ZO STREDNEJ SKOLI UZ S PRVEHO ROCNIKA PRED VIAC AKO DESIATIMI ROKMY JE MOZNE SA VRATIT SPET A DOKONCIT SI STREDNU SKOLU

xaxin

Dobrý deň chcem sa spýtať pred viac ako 11 rokmi som neukončil strednú školu zo zdravotných dôvodov.Som na plnom invalidnom dôchodku a som ZŤP viac ako 70%. Je možné aby som si ešte urobil strednú školu nejakou formou na nejakej škole alebo už len nejaký kurz? Aké su možnosti? Ďakujem za radu.

bibba

no myslim si, ze uz netreba ratat s tym pol rokom. takze mas ukonceny druhy cely rocnik. ja si myslim, ze na sukromnej skole by ta mohli pustit do tretieho rocnika...

elca

kontaktuj inu skolu mozno ti poradia,alebo ti dovolia pokracovat u nich

ten isty odbor ale v inom meste?

na vyske sa uznavaju pri prestupe skusky tak skusaj a zistuj ci sa to takto neda

nekasli na to a obehaj okolite skoly