Chcem vysadiť HAK

Príspevok v téme: Chcem vysadiť HAK
jahodka123

Čaute. Ako ste postupovali po vysadení HAK ? Treba potom ešte niečo brať, aby bol menzes pravidelný? Raz som mesiac nebrala antikoncepciu a menzes mi ani neprišiel a musela som ísť na vyvolávaciu injekciu. Ako dlho trvalo, aby sa vám cyklus "ustálil" ? A ešte jedna otázka, po akej dlhej dobe sa vám podarilo otehotnieť ? Ďakujem.

elke22

Tak to podľa mňa nie, keďže bylinka neobsahuje toľko hormónov ako tabletky :-)) Mne sa pred periódou rapídne pleť zhorší, častokrát aj po nej, ale zvykla som si, asi s tým už nič nenarobím.. Ináč občas beriem zinok alebo B-komplex, ak to robím pravidelne, pleť mám lepšiu..

opalka

ahojte, ja som uz pol roka bez HAK,ani neviem,ako to ubehlo
v podstate som bez nejakych problemov vysadila, trosku sa mi zhorsila plet pocas menzesu,ale inak vsetko ok
cyklus ostal uplne rovnaky,klop klop
akurat mam otazku, ci tie caje z alchemilky pomozu aj na tu rozhadzanu homon.hladinu, z ktorej mam este tu zlu plet...co myslite?

elke22

Mne pri tomto probléme pomohol čaj z alchemilky - relatívne dobre mi upravil cyklus, keďže už som tiež nechcela brať žiadne tabletky ani injekcie. Odporúčam

jankaaaaaaaaa

treba dobrat cely blister a potom jednoducho nebrat nic a cakat na menstruaciu. ked bude meskat 10-14dni, treba navstivit lekara