Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem ako to nazvat

Príspevok v téme: neviem ako to nazvat
ciara45

ahojte som baba a mam 18 rokov...mam 25 ročneho chalana s ktorým chodím...aa mom problém je takýto...jednoducho niekedy neviem čo so sebou pretože ako keby mám neistotu alebo pochybnosti o tom či ho lubim...ja neviem čo si mam mysliet...pretože ja si už život bez neho neviem predstavit....zbožnujem ho je mi s nim tak dobree....stale chcem byt s nim...ked s nim niesom ako keby mam pochybnosti a neviem či ho lubim...ale to ako keby su len moje sprosté myšlienky nad ktorými sa zamýšlam.. pretože som nesmierne š´tastná ked som s ním ...a som s ním pomaly stále každý den a vobec mi to nevadí a chcem s nim ajs tale byt... ako keby som si nanho zvykla..ale ked si predstavim že ho niekde uvidim s nejakou pipkou.. plakala by som...chcem s nim aj stale byt...ako keby si sama sebe namyšlam že ho nelubim a nad tym sa aj zamyšlam.. ale nechcem :( myslite si že vztah je len o zalubenosti ?

ivana45

ciara, najdi si nieco, co ti zamestna hlavu.
Toto nevyriesis tym, ze sem budes pisat ani tym, ze nad tym budes furt hutat. Normalne zi, chod do skoly, maj svoje konicky, pomahaj doma, stretavaj sa s nim a ... cas ukaze.