strasne vela penazi som vyhodil za deprim a neviem co este ..a cchel by som to 5-htp vyskusat ale neviem zohnat a zase vela penazi ..aj FELISIO 425 by som chcel tiez vela stoji ..chcem investovat do niecoho co aj zabere ze to trosku vyraznejsie pocitim
Depersie
no mna tiez vyhodila lekarka z lekarne a este predtym mi davala take hnusne otazky ktore ma polozili ,,, krute ze taky ludia maju papiere a robia tu pracu
Ak ti nevyhovuje ten doktor u ktorého si bol, tak si nájdi iného. Ak máš vážne depresie sám si ťažko pomôžeš a to čo si spomínal je pri vážnych stavoch vskutku neúčinné. Aj tak si mal šťastie, mňa lekárka vyhodila z ambulancie,že nebude riešiť moje problémy a označila ma za hysterku. Teraz beriem lieky už takmer desať rokov (od iného lekára) a chuť skákať z okna ma už našťastie prešla. Aj keď depky mám stále ale s liekmi to zvládam.
brala som 5-htp a vôbec mi to nepomáhalo
uz som raz stal na okne
...tak ked si trúba, kľudne vyhadzuj penieze za minimálne účinné prípravky! A ak by si na tom bol naozaj zle, ver mi, že dofičíš k psychiatričke aj sám! Máš vôbec depresiu? To Ti diagnostikovala ona, alebo si to myslíš ty?
predpisal mi necchem brat a uz som sa tam ani neukazal
Felisio, Allegra a 5 htp a Deprim sú absolútne neúčinné výživové doplnky. Čo ti vlastne je? Ak máš vážne problémy s úzkosťou, alebo depresiou, treba navštíviť psychiatra, ktorý ti predpíše skutočne účinné lieky.
tak to ma zaujima teda
Ja ficim na inych :))
vdaka ta alegra vyzera zaujimavo..pomaha kusok ?