možem brať HAK aj keď mám migrénu???

Príspevok v téme: možem brať HAK aj keď mám migrénu???
snehuliatko

ahojte..pred týždňom som si bola prvýkrát dať predpísať HAK a doktorka mi predpísala DIENORETTE...v príbalovom letáku sa ale píše že sa nemá brať ak (jedna z vecí) má žena migrénu...a ja ju mám dokonca s aurou...ale stalo sa mi to zatiaľ len 3 krát naposledy pred vyše mesiacom keď som bola na dovolenke...čo myslíte? mamina mi povedala že sa mi to často nestáva že ju môžem kľudne brať prosím o nejaké vaše názory ĎAKUJEM :)

snehuliatko

fuu čože :( tak to si ma teraz ani kus nepotešila do frasa...no skúsim tam zavolať a poradím sa s doktorkou aj keď sa tam už štvrtý deň nemôžem dovolať bohužiaľ budem skúšať ďalej a ďakujem za odpovede :)))

odpovedam

ak mavas aury, HAK brat vobec nemozes. Riskujes, ze si spustis chronicku migrenu alebo mozgovo-cievnu prihodu. Ale skutocne sa porad s lekarmi. No ja som mala rovnaky problem a HAK som musela kvoli tomu navzdy vysadit.

jankaaaaaaaaa

najlepsie by bolo sa poradit s lekarom, nielen s gynekologom, ale aj s lekarom , ktory ti diagnostikoval migreny.
ak ma zena migrenu, moze uzivat len ultranizkodavkovu hak , ale dienorette tam nepatri. ale kedze nemavas tie mogreny pravidelne.. tazko povedat. lekar bude vediet