Ahojte...dlho som používala vôňu True Glow z Avonu, veľmi som si ju obľúbila, len teraz ju už akosi nikde nedostať...tak ak by ste mi vedeli poradiť nejaké podobné vôňe, prípadne kde by sa ešte dala zohnať táto (i keď do toho veľké nádeje nevkladám) ďakujem vám pekne za rady:)
True glow z Avonu alebo podobná vôňa
Ahoj, momentálne riesim, čo ty pred rokmi..už niekoľko rokov neviem trafiť ani len podobnú vôňu tej true glow. Tá bola úžasná a keďže si chcem nejakú kúpiť, tak ma zaujíma, či si niečo pekné našla.. najlepšie podobné spomínanej vôni ? odporučíš mi niečo, prosím?
sob rudolf-ďakujem..:-)
amnesiz88-prosím Vás,možte mi napísať zloženie?Ďakujem.
ahojte, ja som nedavno bola v nakupnom centre a nahodne som objavila po rokoch podobnu vonu, konkretne v predajni pull&bear : www.google.sk
brosky-a kolko by ste za ňu chceli?
zdravim vas, mam tuto vonavku doma a vôbec ju nepouzivam, ak mate zaujem, je skoro plna. som z BA
luska,ako sa presne vola ta vonavka FM?true glow zhanam uz dost dlho,z stlae nic,ani nic podobne..:-(..dakujem krasne..:-)
táto mi brutálne sadla akože naozaj...:// len už ju neviem zohnať...suseda predáva FM parfémy a tam som náhodne objavila pri vzorkách podľa mňa takú istú a už ju mám doma tak sa vytešujéém :)