Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VYHRAZKY

Príspevok v téme: VYHRAZKY
gagana

Ahojte,

bola som s priatelom hodnu dobu a teraz som sa s nim rozisla proste neklapala nam to, same hadky, s jeho rodicmi sme sa neznasali, sex bol o nicom .... . On teraz mi samozrejme vyvolava, pise SMS a rozne spravy na socialnych sietach. Ja s nim nechcem mat nic spolocne, on chce kamaratsvo, lenze pokial on lubi este tak to nikdy nebude kamaratsvo a teraz ma zacal vydierat ze sa zabije atd. Co mam robit? Viem, ze vam to pride ako pribeh 15rocneho dievcata, no tolko uz davno nemam...

pozri-

...presne tak-ON SA IBA VYHRAZA-ALE NEUROBI TO
...mam tiez taku skusenost s ex manzelom ked sme spolu chodili-a ja som ho chcela nechat/nebudem rozpisovat preco-bolo to ohladom rodin/
tak on mi raz napisal list ze sa OBESI-bol na vojne/vtedy to tak bolo/tak som ho koli tomu nenechala-lebo som ho nechcela mat na svedomi...
a ked sme sa zobrali-po narodeni dietata NECHAL ON MNA
VELA KRAT som len tak zo srandy povedala-keby som bola vedela co ma s nim caka-TAK MU DONESIEM ESTE LANO DO KASARNI A NECH SA OBESI-a tak mi akurat skazil zivot...
LUDIA KTORY VYKRIKUJU ZE SI NIECO UROBIA-LEN CITOVO VYDIERAJU INYCH A VZBUDZUJU V NICH POCIT VINY-JE TO LEN JEHO VEC-KED SI NEVAZI ZIVOT-NA SVETE NIE JE NAJLEPSIE ALE VZIAT SI ZIVOT?NEPOVIEM KED CLOVEKU UPLNE HRABNE A NEMA ZDRAVI ROZUM A SPACHA SAMOVRAZDU-ALE VYDIERAT CLOVEKA SPACHANIM SAMOVRAZDY?PRI ROZCHODE...
kasli na neho-on pozera len na seba-NIE NA TEBA...
ZELAM TI VELA STASTIA A VYKASLI SA NA NEHO

rora

nikdy sa nezabije...

taky, co sa hentak vyhraza sa nezabije, len proste ta citovo vydiera...

a keby si aj nieco spravil, nemas sa preco citit vinna...

zablokuj ho na FB, na mobile atd...

miro001

Jedine co mozes pre neho urobit je modlit sa. Ked sa ti vyhraza ze sa zabije tak je to jeho problem a ty si pre to nemozes robit vycitky. Zlo pacha on, ale ked mu vies pomoct tak mu pomoz.

marha

tak nech sa zabije nie ?

ved nedava to zmysel:

rozisli ste sa, tak co ho chces donekonecna ratovat? alebo aky to ma potom vyznam :)

ak ti poviem "joj ako ta mam rad, ale ked mi nekupis znackovu bundu, tak sa zabijem"

kupis mi ju ?

toto citove vydieranie je starsie ako neviemco.. proste je v koncoch, tak tasi takuto magorinu..

nevidim dovod preco by si mala za neho zodpovedat. zbavil sa svojpranosti?

akoze, neber to v zlom, ale ver mi jedno. hentaki ludia ta extremne budu tlacit smerom k Zemi, viac nez Boh a viac nez gravitacia (minimalne pri druhom to plati na 101%)

v skratke:

on je synonymum ku slovo KOTVA.

volba je len na tebe...

pisem zo skusenosti.

gagana

Deria: No predsa len ked ti povie niekto koho si kedysi miloval take nieco ze sa zabije, proste boli to...a verim tomu ze by to dokazal spravit, len mna taketo psychicke vydieranie nebavi no mam velky strach o neho

Deria

Ak si vsetko dobre zvazila a prisla si k zaveru, ze s nim v ziadnom pripade nechces planovat buducnost, ignoruj jeho vydieranie, nic si neurobi. V tomto pripade sa nejedna o ponuku na priatelstvo, myslim, ze je to jeho nova taktika, ako ta ziskat spät.