Ahojte.
Chcela by som vedieť ako vychádzate so sestrami svojich priateľov, či manželov.
Mohli by sa vyjadriť aj "sestry" ako vnímajú priateľky či manželky svojich bratov.
Dosť ma táto problematika zaujíma, pretože rada by som aspoň ako-tak dobre vychádzala so sestrou môjho priateľa ale - kde je nenávisť- tam lásku nehľadaj.
Prečo sestry na bratov žiarlia? prečo nazývajú svojho brata a seba ako nerozlučnú dvojicu? prečo dieťa "sestry" je automaticky dieťa jej brata?
Ja mám brata aj sestru ale takéto problémy nemáme. Oni nechávajú žiť mňa môj život a ja ich život im.
sestry (švagriné)našich priateľov....
sestra mojho frajera bola pre mna svagrinou len zo zaciatku..teraz sme kamosky a som rada ze je taka aka je
spociatku na mna trochu ziarlila ale to je normalne lebo tiez som bola podozrievava k frajerkam mojho brata. inak v pohode.
xxx, ignoruj ju a nerob nieco len preto aby si jej vyhovela. ak sa chces hrat s jej detmi z vlastnej vole tak sa hraj, urcite to nerob kvoli nej aby si sa jej zapacila. to nezaberie. a na jej blbe reci sa neobhajuj, bud ju ignoruj alebo jej primerane tvrdo odpovedz.
jaj a zabudla som podstatnu vec povedala mi ze nemam vobec vztah k detom a ze deti radsej ani nemam mat...
segra mojho priatela je taktiez plna ziarlivosti a nenavisti voci mne, kade chodi tade ohovara, vymysla si na mna.ked pocujem o mne famu ze "svagrina tvoja mi povedala ze..."tak ma ide porazit a sanku mam az po zem aku novotu sa zase o sebe dozvedam..ked moze vyuzije ma lebo je leniva...ked je nejaka rodinna akcia. povysuje sa nadomna lebo ze ona ma taku skolu a hentaku bere ma za nieco podpriemerne tak sa aj ku mne sprava. Ona zaraba tolko a ona nema peniaze! len sa stazuje /tej pravej nezamestnanej/Raz mi aj ponukla ze sa jej nechce upratovat ci jej neurobim poriadok ze mi aj zaplati, ze aj tak som bez prace a vlastne mi s tym pomoze!... hucka aj matku/svokru/ proti mne tym ze jej vravi ze pijem a taham priatela spolu somnou, ze sa zmenil odkedy je somnou ze ho proste kazim...to mi potom svokra aj vykricala. co sa tyka jej dietata nic jej nieje dobre ako sa ku nemu spravame s priatelom, ze mu nekupujeme drahe hracky, ze sa mu nevenujeme tak ako by si ona prijala, pritom pri kazdej prilezitosti sa s nim hram a salim...to v tej chvili podstatne nieje jej to vadi skor... ona sa o svoje decko vobec nestara dava ho stale prec nikdy som ju nevidela sa s nim hrat, nejak sa mu venovat...tak asi nejak tak to je medzi nami...poslednu dobu sa snazim vyhybat, nekomunikujem s nou, ignorujem jej pozvania aby mi ukazala co ma nove, ci pocuvala len ohovaranie na inych ludi...
No tak potom mi to asi vychádza ako normálne - ak sa veľmi nemusíme so sestrami našich priateľov.
So švagrinou si nejak extra nerozumiem,ale snažíme sa akceptovať jedna druhú. Priateľova sestra ma neznáša,nekomunikuje so mnou, nikdy sme sa nerozprávali,len raz sme sa pozdravili. Keď som u nich, odíde von alebo sa zavrie v izbe
so svojou svagrinou mam dobry vztah, vychadzame spolu, tiez mam surodencov a my sa berieme v pohode, iba s jednou osobou sa neda pohnut - sestra mojho priatela, to je teda ine kafe.. osobne si myslim, ze je paranoidna.