Ahojte ,mám strašný problém .Už pol roka myslím len na jedného chlapca , s ktorým som chodila ,no nepekne rozišla.Vhupli sme do vzťahu ,potom vycúval, že máme ísť nato pomaly a nakoniec mi aj päť dní neodpísal(lebo bol stále v práci) ,čo mi hrozne vadilo ,a preto som mu dala košom .Teraz oslávil meniny ,a poslala som mu email, a on že sa so mnou chce stretnúť a predebatovať čo nové som zažila.On vedeľ ,že som ho hrozne milovala ,on mňa zjavne nie.Myslíte si ,že to bude dobrý nápad?Ja ho stále ľúbim,a stretko inicioval on:( prosím poradte:(
pol roka pauza a teraz stretko ,prosím poradte:(
Pozval ťa možno preto, že nemá s kým ísť na kávu alebo ťa chce len pretiahnuť a ty to tu riešiš ako keby ti navrhol spoločnú samovraždu
Suhlasim s rorou, ked ta nelubil vtedy, nebude ta ani teraz. O co mu ide neviem, ako skusit to mozes, mozno to zistis, ale aby si nebola sklamana.
Ale prečo ma pozval?
Ivka, ja si myslim, ze ty aj tak na to stretko pojdes...a potom si budes tlct hlavu
myslim si, ze je to chyba
inak, ak mam byt uprimna, my sme boli od seba rok, ale zrejme sme (podla stylu tvojho pisania) boli starsi a proste bolo to komplikovane...
sme spolu teraz...
no zjreme na tvojom mieste, neviem, ci by som sla..ked ta nelubil...budes sa trapit