Moze byt tento clovek normalny? Cely nas vztah ma skatulkuje do krabicky ako kurvu ktora roztahuje nohy kade chodi, na konci ked uz som z neho utrapena a chcem sa rozist mi vycita vsetko ze to je moja chyba, neskor sa ospravedlnuje ze ma chce spat a nanovo mi zacne nadavat a teraz mi povie ze radsej si najde niekoho komu na nom bude zalezat a "naozaj" ho bude Milovat? Mna uz natolko zaskatulkoval do krabice ze ho este viac nenavidim. Uz v zivote s nim nechcem byt je to spina svinska :'(
Moze byt tento clovek normalny?
Prepac, ale tento vztah nie je normalny. Aby ti chlap nadaval a ventiloval si na tebe svoju zakomplexovanu osobnost... kasli na neho. Po svete beha tolko fantastickych chlapov, ze je velka skoda stracat cas s takym co si ta nevazi !!
Mimochodom, naozaj - on ma hystericke prejavy. Zdrhnut. Podakovat sa komu chces, ze spolu nemate deti a ine vazby.
BrokenHeart, zdrhaj.
Neries, ci On moze alebo nemoze byt normalny. Je to jedno. Co popisujes, to je pre teba zle. Velmi zle.
Ale pouc sa, mozno naozaj robis nieco, cim si skodis.
citala som ten clanok co sem hodil hysterik, to sedi uplne do bodky na mojho byvaleho! Skryty hysterik. Pritom vyzeral jak taky tutmak, jak niekto, kto by ani muche neublizil a vo vztahu bol nakoniec agresivny, robil sceny a hystercil za veci, ktore si ini ani nevsimnu... napr. dostal hystericky zachvat za to, ze som sa zamkla v kupelni ked som sa isla sprchovat, lebo si myslel, ze mu to robim naschval, aj ma pre to vyhodil z domu a potom zas odprosoval nech sa k nemu vratim, a toto furt dokola.
Broken a ty uz nic neries a hlavne utekaj, ten clovek ta asi tazko niekedy lubil, taky ako on lubi len sam seba
Cely nas vztah, cely ten rok aj nieco som mu bola verna a nikdy som co i len neflirtovala s nejakym chlapom, nic to mozem prisahat. V jeho teme mate vsetko tam je ten koren, jeho rozum. Ked jednu vidi taku, vsetky su take no nemyslela som si ani v najmansiom ze zrovna o MNE to bude hovorit, tej ktoru mMiluje a ktora Miluje jeho :( Je to smutne az priam bolestive ale ja uz si to jednoducho nehccem nechat a nenecham si to :(
BrokenHeart, snad nemal dovod? (To ma nenapadlo, pretoze vychadzam z toho, ze si mu bola verna.)
hysterik - lebo je to zaradene v kategorii Problemy vo vztahu
www.zdravie.sk
nerozmýšlala si niekedy nad tým prečo si o tebe myslí že si kurva? Skús to a možno prídeš na koreň veci.
Prečo sa táto téma neukazuje medzi ostatnámi? Objaví sa nakrátko iba vpravo na boku v tom výbere. Deje sa to aj pri iných témach. Neviete, kde je príčina? Niektoré témy akoby sa niekam vyparili.
niečo mi to pripomenulo. Chlapíka z tohto článku:
liek.beautywoman.sk