manzelovi zistili steatozu pecene, co je stukovatenie pecene.Vraj to byva z alkoholu, ale manzel skoro vobec nepije. Dost nas to prekvapilo.Co treba jest a ako to treb vyliecit???? Da sa to vobec vyliecit????
Steatoza pecene
určite pomôže aj ALA kyselina alfa Lipoová. Je kľúčovým antioxidantom v tele. Užívam ju preventívne pretože mám zvýšený cukor a pri dlhodomom užívaní pomáha pred neuropatiou.
Stejne je to zvlastne, kde k tomu prisiel, ved je chudy...
Na odburavanie tuku z pretucnenej pecene (hlavne z vysokofruktozneho kukuricneho syrupu, ktory nahradil cukor v mnohych napojoch, ale na 95% skonci v peceni a nie vo svaloch ako glukoza) je osvedceny
calcium d glukarat.
Pravdepodobne pomoze aj pravidelne pouzivanie cisteho lecitinu(polievkova lyzica denne)ktory emulzifikuje tuky a tak ich uvedie do obehu a pri dostatocnom cviceni-pohybe a na termogenezu by sa mohol spalit. To ma aj druhu vyhodu-zaroven sa odstrani tukovo-bielkovinne zanesenie zil.
Podotykam, cisty lecitin(je to fosfatidylcholin,prasok ci granulat, lebo tekuty je nasyteny tukom a nemoze uz dalej tuk emulzifikovat. V kratkej buducnosti bude na CENSORED viac produktov, lecitinovy granulat v najnizsich cenach vcitane.
No vidíš!!!
Takze manzel mal dietu, uz sa mu to krasne upravilo, nesmel jest mastne a vyprazane jedla, jest viac ovocia a zeleniny, dalej len biele maso a cierne pecivo.Pil aj caj z Pestreca a je to vsetko v norme.Dalej jedol vela tvarohu samozrejme netucneho a vela krupov.
Myslím ten alkohol.
Nemyslel som teba,písal som to všeobecne.
Ale pozor, v kombinácii z alkoholom je to zabijak.Horšie ako antabus.