Dobrý deň,chcela by som poradiť.Asi týždeň ma pobolievala pravá noha pod kolenom.Bolesť sa pomali stupňovala až som v pondelok nemohla pre bolesť ani spať a v utorok som šla k lekárke,poslala ma na ortopediu,spravili mi rentgen,kde lekarka skonštatovala že mám kosti čisté a bude to presilená-preťažená noha,dala mi od bolesti Flector prášok a masť,kontrola o 14 dní.Vlastne mi nepovelada čo mi to spôsobilo,ani ako dlho sa mi bude noha liečiť.Ale to presilenie sa mi nezdá,chodievam na turistiku a mám prácu kde som celý deň na nohách a bolí ma len tá pravá noha.Nemôžem na ňu ani stúpiť,musela som si vypýtať barle aby som ako tak vedela prejsť aspoň po byte.Vie mi niekto v tomto poradiť čo robiť ,aby bolesť ustúpila,tie predpísané lieky nezaberajú,noha bolí či už sedím,stojím alebo ležím.Ďalšie čo by ma zaujímalo je čo to môže byť keď to nebude preťaženie.Dík za každú radu :)
Preťažená noha
CIEVEN VYšETRENIE vylúči trombozu,a ak ju máš alebo bude podozrenie kúp si ASCORUTIN
možno by si mala nosit aj bandáž predkolenia,chod za obvodným a poukaž na to že tvoj stav sa nezmenil a nech ta doporuči k cievnemu
co to nakoniec bolo? :) super :)
Ahojte:) tak dnes uz mozem povedat ze stojim na nohach :)dakujem za kazdu radu,pomohli :)
mel - aj tu je jedna taka, co ma prazdnu cakaren potom povie, ze najblizsi termin po novom roku a prazdna chodba a konci o 2 hodiny skor, takym by som ani 5 eur nedala a potom ma clovek lozit cez den po lekaroch a doprosovat sa vysetreni, ked to neprejde pritvrd na dr.
Dik moc,bola som dnes u druheho ortopeda,ten mi povedal tiez ,ze to bude pretazene,dal mi obstrek a mam nohu bandazovat,tu mast si skusim kupit,hadam pomoze,inak poznas daco silnejsie ako flektor od bolesti?
O cievne vysetrenie som sa dnes tiez pokusala,dokonca som bola objednana,a ked som sa opytala sestricky kedy asi ma zoberu,lebo bol uz obed a ja od rana na tej bolavej nohe po doktoroch,no tak pani najmudrejsia na svete ma poslala do certa,v skratke povedane,ze co od nej este nechcem,nech si sadnem a cakam-asi az na koniec sveta,lebo co som tam skoro hodinu trcala tak do ambulancie nikoho nebrali-asi nebolo kedy,ked kavicka a klabosenie s dalsou sestrickou zaberu daky cas :( :) akoze do dnes som tym strajkujucim lekarom fandila,ale po dnesnom pristupe by som podaktorim platy este znizila alebo ich poslala robit nieco uzitocnejsie,to samozrejeme na margo tej "zdravotnej sestry" ,k doktorovy asi tolko ze by si ju mal lepsie kocirovat,no a teraz zhanam noveho angiologa,ak viete niekto v nitre a okolz,potesilo by.Dik.
taky clanok som raz citala na SME a nakoniec ten chlapec mal trombozu, tiez ho bolela ako pretazena, takze skus cievne vysetrenie doplerom, je to raz dva, ak sa tam dostanes, cakacky su hrozne, u nas aj rok, strasne
Flektor je slaby odvar.....
Kup si Traumaplant mast.