Dávate kaderníčkam tringelty?

Príspevok v téme: Dávate kaderníčkam tringelty?
Zlatovlások

Moja babka chodí súkromnej kaderníčke a vždy jej dá okrem peňazí, ktoré si zapýta aj sumu navyše. Hovorí, že to je \"pre ňu\". Vraj tak robievala vždy, lebo tie peniaze z účtu idú pre salón a iba to, čo jej dá ona je pre kaderníčku. Myslím, že je to nezmysel. Možno to tak kedysi bolo, keď kaderníčky neboli súkromné, ale dnes si každá zapýta toľko, koľko chce a nevidím dôvod, prečo by som jej mala dávať niečo navyše. Ja tiež za svoju prácu dostanem iba plat a žiadny tringelt mi nikto nedá. Čo si o tom myslíte?

hviezda01

bibsa-tak babka mozno nevie,ze kadernicky teraz skoro vsetky robia same na seba..a nie na salon,ci ako to tam bolo napisane...ale som rada,ze sme sa pochopili...:-)..a s tymi ku....i to bolo pekne napisane..xixixixi

User_37597

hviezda01
ale tak hento je mozno blbo napisane.
ja neviem viem ze vo vacsi kadernictvach si kupujes stolicku.a za tu platis mesacne urcitu sumu.takze predsa len nemas vsetky peniaze pre seba.je to to iste ako keby si platila peniaze za priestor elektriku atd..len platis asi menej ked je vas tam viac.
to je ale somarina istotne ze vsetko ide na "salon ucet" a len tringelt si bere kadernicka..to je potom skoro ako s kur.ami.iba ak si vyj.bes nieco na vyse tak to je tvoje. :D :D :D

User_37597

no tak keby mam ist k takej kadernicke ktora byta take peniaze odomna tak jej teda isto nenecham ziadny tringlet.ani za boha :D

jankaaaaaaaaa

keby som si isla dat farbit vlasy do kadernictva, tak si ten salon vyberiem podla toho akej znacky farby maju a ci maju taky odtien ako chcem

xy:)

no a este vzdy odmietam lakovanie, nejake specialne fukanie, zehlenie a podobne gebuziny, co mi chcu napatlat na hlavu

jankaaaaaaaaa

xy: chodis ku zlym kadernickam. ved si najdi nejake obycajne kadernictvo vo veziaku, ja chodim do takeho co ma kadernicka take malicke kadernictvo, pri vchode do bloku.
a nevidim v tom rozdiel, medzi takou obycajnou kadernickou a kadernickou z loreal napr.
ta obycajna kadernicka ma milion skusenosti, ma tak asi 40rokov.. takze nema problem ma ostrihat ako chcem
ta mlada z loralu, boh vie ci je vobec vyucena kadernicka, alebo si len spravila par mesacny kurz a aha uz je z nej kadernicka, je malda, takze urcite nema tolko skusenosti, ako ta starsaia, mozno ma nejake specialne skolenia ohladom kozmetiky loreal a to je tak asi vsetko