Psychiatria Pezinok

Príspevok v téme: Psychiatria Pezinok
cokoladka898

Zdravim Vas,

dnes som bola u psychiatricky a ta mi navrhla liecbu v pezinku. Trpim depresiami a v poslednom obdobi sa to rapidne zhorsilo.

Chcem sa opytat, ktori ste tam uz boli, ako to tam prebieha, aky je tam rezim, ako je to tam s terapiami, ci uz skupinove alebo individualne.

Este sa chcem opytat, ci si tam mozem doniest aj notebook s netom a ci budem moct pouzivat mobil.

Naco sa tam mam pripravit, ake aktivity sa tam robia a pod.

Dakujem za kazdu info.

Maros75

Je to utek z problemov ktore uz clovek nezvlada psychicky dalej znasat .
Takym sposobom zachrania mnohynm ludom zivot a venuju sa mu a urcuju presnu diagnozu oproti psychiatrovi niekde v ordinacii.

Mozog sa tam da do poriadku,vylieci sa.

Je nainne a sproste,ak si niekto mysli,ze su tam len nejaki ,,blazni".

cokoladka898

ty uz mas nejake skusenosti so stacionarom? mna teraz moc toho popravde ani nebavi, a keby aj by som chcela nieco robit, neviem sa k tomu dokopat. dufam ze bude stale lepsie a lepsie. to mam teraz len nejaku epizodu. ale je kazdy den lepsie a lepsie comu sa velmi tesim.

cokoladka898

nakoniec som sa rozhodla tam neist a skusam to vydrzat ambulantne...ved ist tam mozem ist kedykolvek. sla by som na psychosomaticke, ale som rada ze sa mi kustik polepsilo a necitim sa na hospitalizaciu. som rada ze som sa rozhodla neist, lebo kto vie ako dlho by som sa z toho vyhrabavala. skusim nejaky denny stacionar a popri praci chodit tam. za pokus to stoji. nejake skupinove terapie a tak.

janammm

po par skusenostiach by som uz nesla. Nehraju sa tam prilis s tebou... Radsej doma preliecit, doma je predsa lepsie, trafit dobre lieky ti dokaze aj ambulantny /niekedy postaci zmenit doktora/ len sa musite s tym dobre pohrat, najst spravnu kombinaciu...a tam na teba aj tak tolko casu nemaju, odchadzas rozhadzany, lebo ti tam pomenia lieky...a nastavia ta na vysoke davky silnejsich liekov, ktore ti v skutocnosti ani netreba ale daju ti ich aby ti bolo dobre a zniesla si to vysadenie starych, a potom si zbytocne telo zvyka na vysoke davky silnych liekov, je slabe, zmätene, dlho sa davas dokopy a potom ti uz maloktore lieky zaberu, lebo telo si zvykne na vysoke davky silnych.
Ak sa dostanes na psychosomaticke odd., to je fajn oddelenie co sa tyka toho ze tam si nepripadas ako v nemocnici, vela mladych, rozne akcie, ... Len depkari casto podavaju reverz lebo pre nich je to osviencim...snazia sa tam co najmenej liekov a viac psychoterapie. Ale nie vzdy sa to da a zbytocne trpis a tvoja depka sa prehlbi - tazsie sa z toho dostanes + pripadne dalsie epizody budu tazsie liecitelne...
Ale akoze aj nemocnica je skusenost, ked vidis vselijake tie pripady, aspon ta to nakopne k tomu, ze treba sa z toho cim skor dostat...a to je v depke velmi dolezite-nieco robit