Dnes ma napadlo vytvoriť fórum že ak máte nejaké domáce zvieratko tak aké? ...ako sa ten váš "miláčik" volá? :)a čo vás priviedlo dať mu také meno ? :) ...viem viem trošku čudná otázka :) .... pre tých ktorí si nemyslia že je to trápna otázka tak kľudne píšte :)
Domáce zvieratká
no veru, ba aj clovek.
všetky sa dajú
Teraz mam dvoch skreckov HUGA A JIMMYHO, ale predtym som mala psika kokrspaniela JACKYHO, konika STELKU a ine koniky, korytnacku KLARU, macku VILMU, psika rotweilera ANDU ..... bolo to ho mnoho od zubrienok a rybiek z rieky po kona :)
ale len tie jedlé.
psik - Sendy
Zvieratká môžu letieť tiež.
Ani mne nepride tato teme trapna,ten ktory má vztah a lasku k zvieratkam sem niečo pekne a normalne napiše, a čo ja mam 24 rokov a tiež sem píšem lebo mám psíka čivavku a volá sa Mia :) je to najúžasnejšie stvorenie na svete,za nič na svete by som ju nevymenila,som šťastná že ju mám :)
len tak dalej podelte sa aj ostatny o ake zvieratka sa doma starate?
Psi: Aika, Susi. Andulky: Pepi, Hansi, Dorka, Bodrik, Baily, Strupi. Kanariky: Sunny, Eli, Sisi. Zebricky: Cili, Inge.(Vsetky z ochrany zvierat.)
Ked gratulujem pisomne mojim dobrym znamym, vsetky ich k mojmu podpisu pripisem.
Ferari bol škrečok, ale aj tak :DD sesternica vtedy strašne fandila "formulistom" (((: