Antikoncepcia maitalon

Príspevok v téme: Antikoncepcia maitalon
alex188

Baby poradte mi, ktoré tuto antikoncepciu užívate. Ako sa to užíva? Viem, že prvý den menštruácie ju mám užiť ale neviem dokedy. Je tam nejaká 7dnová pauza ale netušim kde. A taktiež či budem počas tej pauzy chránena.Chcem to poriadne vedieť, aby som náhodou niečo nepokazila.

Vopred ďakujem za odpovede. ;-)

alenkalienka

Ano, antikoncepciu zacni uzivat v prvi den menstruacie, dalej pokracuj az kým nedoberies cely blister cize to je 21 tabletiek. Tabletky uzivaj priblizne v rovnakom case, napr. stanov si na to urcitu hodinu, ktorá Ti najviac vyhovuje. Ked doberies 21 tabletiek, nastáva 7 dnová prestavka, počas týchto 7 dni by sa mala dostavit menstruácia. Po tejto 7 dnovej pauze opat zacni uživat dalši blister, cize tych 21 tabletiek. Ak užijes v prvi den menstruacie tabletku, uz si chranena, aj pocas 7 dnovej pauzy.
Kludne zajdi za lekarom nech ti to vysvetli, to nie je hanba.

m25

je to hak ako každá iná, čo má 21 tbl.
a áno, máš to v letáku,či na nete!!!!

kruci, ako môžeš začať užívať niečo takéto a nič , absolútne nič o tom nevedieť ?!? čo máš 12?!

jankaaaaaaaaa

a co si sa nespytala lekara ked ti to predpisal? a nehovor mi ze ti nic o tom nepovedal a len tak ti dal recept! a navyse uplne vsetko mas napisane v letaku, tak si to poriadne precitaj. aj odseky o rakovine a aj vsetky ostatne. a hlavne pozorne!