Mám 38 rokov a kúpila som si krém Lorea´l paris Kód mladosti denný krém.Lenže keby som si ešte k tomu dokúpila nočný,bolo by to moc peňazí,čítala som články kde mali ženy len jeden s týchto ktrémov a aj tak to pomohlo.Tak som sa chcela spýtať že či by som na noc mohla používať ten istý -denný alebo iný ktorý je ale o 14 Eur lacnejší.Obyčajný. Ďakujem.
Krém nočný iného typu ako denný?Môže sa to?
jankaaaa, nie tak celkom.
denny je preto denny, lebo ma za ulohu pocas dna plet chranit od vonkajsich vplyvov- strata vlhkosti, UV ziarenie,...
v nocnom nenajdes UV filtre, su "hutnejsie" lebo su mastnejsie a zlozenim podporuju regeneracny proces pleti.
jeneke, samozrejme sa nic hrozne nestane, ak nocny krem budes mat uplne inej znacky.
tak brala som to v tom zmysle, ze jeneke pisala ze by minula uz vela penazi keby kupila aj nocny.. takze ked nekupi, usetri
Az na taku malickost, ze sa jej ten denny minie dvakrat rychlejsie, takze neusetri vobec nic :-DDD
jasne ze mozes aj denny krem pouzivat v noci preboha. to vsetko je len hlupa reklama a presne nato ta navadza aby si si nekupila len jeden krem, ale rovno dva! a pritom je to uplne jedno ci si ten krem das rano ci vecer ci na obed