Ma to nejaku nadej na vztah?

Príspevok v téme: Ma to nejaku nadej na vztah?
Agnes999

Ahojte. Potrebujem radu niekoho nezainteresovaneho. Zoznamila som sa na inzerat s jednym muzom, on hladal dievca na turistiku a ja mam tiez toto hobby. Sprvoti sme si len pisali, asi 2 mesiace, mne bolo sympaticke, ze nechcel vobec fotku na rozdiel od inych, ze mu nezalezi na krase. Obcas sa stretneme, ci uz na pive alebo ideme do prirody, uz asi 2 mesiace. Mne sa paci, je mi s nim dobre, rada by som ten vztah posunula z kamaratskeho na nieco viac, ale... On sa k nicomu nema. Neviem, co si o mne vlastne mysli a ako ma vlastne berie. Niekedy mam pocit, ze sa mu aj trochu lubim, ze je mu so mnou fajn, stalo sa, ze ma pri luceni pohladkal po lici. Ale to bolo maximum! Na druhej strane akoby nechcel prekrocit istu hranicu. Ked sa ho "nechtiac" dotknem, tak sa zvacsa odtiahne. Stalo sa, ze sme relaxovali v lese, kazdy na svojej karimatke, mne to nedalo a zadivala som sa mu na rozkrok, chcela som vidiet, aku ma vybavu. A on si to zrejme vsimol a pokrcil nohu, aby som nic nevidela, pritom ako som si vsimla sa nemal za co hanbit. Ma pracu kde ma vela roboty, casto robi aj cez vikendy, preto sa nestretavame moc casto, tak raz za dva tyzdne v priemere, ozve sa aj on sam a navrhne stretnutie. Bojim sa nejak moc po nom vyjst, lebo mam pocit, ze by som ho odplasila, citim, akoby medzi nami bola nejaka priepast. Ked aj o niecom hovori, napr. z minulosti, nikdy nespomenul ziadnu byvalu, vzdy len kamaratov. Neviem, co si mam o tom mysliet, ci je gay, alebo sa mu len moc nepacim, alebo caka na iniciativu odo mna? Nie je zas zrovna nesmely, kludne sa pusta do rozhovoru s cudzimi ludmi, hocikoho oslovi a s hocikym pokeca.

Agnes999

Ale mne ide o vztah len s nim, ak by ma on nechcel, nechcem hladat nikoho ineho. Mne je totiz samej teraz dobre a nie je to tak davno, co som jeden vztah ukoncila, nieco malo cez pol roka. Ja viem, ze to znie divne, neviem, ci sa tomu da porozumiet. Vztah som nehladala, ale ked on mi pride taky dokonaly, a ze sa k sebe super hodime. Je to taky pohodak, velmi mily, dobre si rozumieme, tiez mi je sympaticke, ze sa neotaca za inymi zenami (ani za vyslovenymi sexicami) ako vacsina chlapov a teda myslim, zeby mohol byt verny. A mame rovnake hobby, vzdy som chcela chlapa, co bude so mnou zdielat lasku k prirode, lebo v dnesnej dobe ma vacsina ludi ine zaujmy.

kafe

Tak sa v tom nevŕtaj. Nádej na vzťah to má, ale ber ho ako kámoša nejaký čas. Nepotrebuješ vedieť načo si hľadal dievča na turistiku (možno nemá čas ani chuť na vzťah, stačí mu ženská spoločnosť raz za čas), skôr sa pýtaj sama seba, prečo sa TY skrývaš za kamarátstvo, keď ti ide o vzťah.

Agnes999

No ved to, to ani mne nie je jasne. Na turistiku ma partiu kamaratov, naco hladal este aj dievca? Cele je to nejake divne a cim viac sa v tom vrtam, tym menej tomu rozumiem.

jajka001_

preco hladal na turistiku práve dievča?
moze byt ze ma rad zensku spolocnost ale nizke libido. proste sex ho nezaujima. zaujimaju ho prechadzky a priroda, prijemna spolocnost.

Agnes999

Tak vdaka za rady, no som tam kde som bola, kazdy pise nieco ine :-) No hej, ani ja som nehladala vazny vztah, aspon nie nejak rychlo, len sa to tak vyvrbilo, ze mi je fakt jako dost sympaticky. Vyzera to, ze on fakt nic nechce. Aspon nie odo mna. Je pravda, ze ho tak dobre nepoznam, aby som vedela, ci nema zaujem trebars o nejaku inu, vsak sa nestretavame casto a o takychto veciach nikdy nehovori.

miro001

To ste vy zeny.
Podla mna je to urcite normalny zdravy chlap ktory ma cas a nikde sa neponahla. Pocka kym sa dobre spoznate a az ked bude vediet do coho ide tak pojde.
Musis byt trpezliva. Len ta skusa. Ked ma so zenami take skusenosti ako ja tak ho uplne chapem.

jankaaaaaaaaa

vyzera ze nema zaujem o vztah. poznas ho natolko ze vies ze je slobodny a nema zaujem o nejaku inu zenu? hladal si kamaratku na turistiku , nie vazny vztah

AdamKrt

Comu nechapes, ak hlada niekto niekoho NA TURISTIKU ? Keby hladal vztah, tak su na to moznosti na zoznamkach - VAZNE, alebo FLIRT... Ked si hladas v kategorii priatel/kamarat, turistika, dopisovanie atd, tak najdes len nejakeho kamarata, ktory nestoji o nic viac. Citaj lepsie, kde odpisujes... :)

Agnes999

Inak sa o mna ked sme spolu ciastocne stara, ze ked ideme na turu, zobere jedlo alebo aj ine veci aj mne, ked mam tazky batoh, vezme mi nejake veci, raz sa stalo, ze mi pomohol pri prechadzani cez potok a podal mi ruku. Vzdy je ku mne mily.