Jóga - Katu Prána?

Miška777

škoda :( ja som tiež hľadala na internete a nič..Tak asi budem musieť naozaj zájsť do tej knižnice. a znova sa potvrdilo že na internete nie je všetko :D

ABRhpositive

pozerám že v tej knihe nemám kathu prána ani bežec ani zajac skoč do knižnice tam nájdeš určite knihu joga a vnej tie cviky dokonca ani na internete som nenašla,zdá sa že sa opati vyfotit všetky cvičenia a dat to na internet, ludia by skpor vedeli ktorý cvik ako cvičit a načo je blahodarný na ktoru čast orgán tela

ABRhpositive

Joga je geniálna vec,už dávno som ju robila, bez toho žeby som vedlea to čo robím je joga,prekrví ti vnútorné orgány, všetky časti tela bez toho aby si musela skákat, alebo robit silové športy a orkem toho je to velká relaxácia.Povinne by som to zaviedla v školách posobí velmi blahodárne.
Mám knihu jogy,ak by si nechala email ja ti prefotím tie polohy-su tam fokty ako ten cvik vyzerá a pošlem emailom.je tam aj podrobnýá opis.

mne vždy joga pomohla ked som bola velmi uhnavená alebo ma bolela hlava nie acylpirin ale jogy mi pomohla prekrvila mi hlavu a krk.